20 Ιουλίου 2010

Ακόμα και την ώρα του "πένθους"... έπαιζαν πολιτικά παιχνίδια

Από χθες τα ξημερώματα που δολοφονήθηκε ο Γκιόλιας το τροκτικό του παχύδερμου έβαλε μόνο σχόλια αναγνωστών, ανακοινώσεις διαφόρων προσώπων και 2 "άσχετες" αναρτήσεις. Μία που τα έχωναν στον Πορτοσάλτε που χθες βρήκε ευκαιρία να ζητήσει την άρση της ανωνυμίας των blog (εδώ είχαν δίκιο και το θίξαμε και εμείς) και μια όπου τα χώνουν στον αγαπημένο τους στόχο:

Ακόμα και την ώρα του πένθους λοιπόν το μυαλό τους το είχαν στο να τα χώσουν στον Δένδια!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd6XiMQl9M7J5JuLNU1X2NZVOXIW9sMnyOZMUvbC0d8J0Y02ljtxeW-OhJs946G5-to8igRKnTb0jBG8od6iBeAn3jikZxifdgIDgVUEhTgtYF9xYGQiPVkyrYC6A9tRwGu7t_bHhVxGOq/s1600/tr.JPG


Αλλά τα παιδάκια που έγραφαν τα κείμενα δικαιολογούνται... αυτή τη γραμμή είχαν μάθει... αυτή εφάρμοζαν μέχρι τέλους.


Η ανακοίνωση Δένδια που τους έτσουξε έχει ως εξής:

«Ως Νέα Δημοκρατία θα θέλαμε, και πάλι, να εκφράσουμε την θλίψη μας για την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής, όπως και να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Σωκράτη Γκιόλια. Έχουμε, όμως, την υποχρέωση να μην παραβλέψουμε την προχειρότητα στην οποία οδήγησε την κυβέρνηση το συνεχές άγχος της να αποδείξει ότι δεν υπάρχει τρομοκρατία.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέρρεε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν επιλήφθηκε της υπόθεσης η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, το κλιμάκιο της οποίας αποχώρησε το πρωί από το σημείο της δολοφονίας. Ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε κατηγορηματικά σήμερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ότι “είναι ένα χτύπημα που έχει να κάνει με ένα δημοσιογράφο”.

Είναι ώρα, συνεπώς, να σοβαρευτεί -έστω και στοιχειωδώς- η κυβέρνηση και να αντιληφθεί ότι με διαστρέβλωση της πραγματικότητας, με πρόωρες “θριαμβολογίες” και με την άσκηση δημοσίων σχέσεων δεν αντιμετωπίζεται η τρομοκρατία.

Ως Νέα Δημοκρατία δηλώνουμε, επίσης, για μία ακόμη φορά, την πρόθεσή μας να συμπράξουμε στον αγώνα της Ελληνικής Δημοκρατίας κατά των αδίστακτων τρομοκρατών, όπως και όσων επιβουλεύονται την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών»