05 Αυγούστου 2010

Ο πατωμένος ...αντάρτες ονειρεύεται!

Στην Ιπποκράτους έχουν βγει τα μαχαίρια για τα χρίσματα ενώ ο διάδρομος έξω από το γραφείο του Ραγκούση θυμίζει ...κυβέρνηση του βουνού (!!!) αφού έχουν κατασκηνώσει όλοι οι πονεμένοι του ΠΑΣΟΚ που θεωρούν ότι αδικήθηκαν και ψάχνουν να τον βρουν για να ζητήσουν εξηγήσεις.

Μεγάλη γάτα όμως ο Ραγκούσης όχι μόνο τους αποφεύγει αλλά έχει βάλει και τα πράσινα παπαγαλάκια των εφημερίδων και του ίντερνετ να ...βρίσκουν αντάρτικα στη ΝΔ! Δεν έχει σημασία αν δεν έχει εκδηλωθεί ούτε ένας, αφού όποιος τολμήσει θα τον φάει η μαρμάγκα.

Σημασία έχει ότι όλη η κοινωνία έχει μείνει με την εντύπωση πως στη ΝΔ σφάζονται μεταξύ τους αλλά... σε άλλη περιφέρεια από την δικιά τους. Οι γνώστες όμως ξέρουν ότι ο Μιχαλολιάκος δουλεύει και με το καρότο και με το μαστίγιο. Τους έχει λοιπόν στην τσίτα και ουδείς τολμάει να βγάλει άχνα ή να αμφισβητήσει. Δε μιλάμε μόνο για την επαρχία αλλά και για τους μεγάλους δήμους που ο Μανιάτης έχει καταφέρει να πειθαρχήσουν όλοι στις αποφάσεις χωρις δεύτερη κουβέντα. Ο Μιχαλολιάκος βέβαια εκμεταλλεύεται και την συγκυρία αφού Ντόρα και ΛΑΟΣ είναι πάτος στις δημοσκοπήσεις, οπότε το μαντρί καλά κρατεί...

...και άσε τους άλλους να ονειρεύονται αντάρτικα, μήπως και απαλύνουν το αναπόφευκτο.