19 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Τελικά ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ έχουμε γίνει καρπαζοεισπράκτορες.Ναι όπως το ακούτε.Ανθρωποί του καναπέ και του ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ.Αστοί της πλάκας. Μας κοίμισαν τόσα χρόνια,μας έκαναν να νιώσουμε ενοχές,να ντρεπόμαστε να λέμε πως είμαστε δεξιοί,μη τυχόν και μας κολλήσουν την ταμπέλα του φασίστα,του χουντικού,του καπιταλιστή κ.λ.π.,κ.λ.π.

Ποιοι? Οι ΠΑΣΟΚΟΙ,οι ΚΚΕΔΕΣ και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ του ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ. Καλά πάτε καλά ορέ συν δεξιοί?
Γιατί το γράφω τώρα αυτό. Γιατί όποιο ΠΑΣΟΚΟ ρωτήσεις τι θα γινόταν αν έπαιρνε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αυτά τα αισχρά μέτρα,θα σου απαντήσει κοφτά.
ΕΜΦΥΛΙΟΣ.
Αυτή δε τη λέξη την έχουν μεταδώσει και στους δεξιούς οι οποίοι με φόβο σου λένε"Θυμάσαι τι έγινε τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2008? Τα μάτια των ΠΑΣΟΚΩΝ έλαμπαν γεμάτα μίσος και ζητούσαν να πέσει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Ν.Δ, εδώ και τώρα"
Ενώ τώρα όλα τα μέτρα περνάνε χωρίς μια διαδήλωση της προκοπής.
Δηλαδή τι φοβάστε ρε ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ? Το ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΟ Κ.Κ.Ε. που εδώ και δέκα χρόνια προσπαθεί να συνέλθει από τις φάπες της διαλύσεως του ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ?
Δηλαδή τι φοβάστε ρε ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ? Τα ρεμάλια των ΚΟΛΟΝΑΚΙΩΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ με τα ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ τους? Αυτά μια στοιχειωδώς οργανωμένη επί θετική και όχι αμυντική ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (κατά τα λεγόμενα του ΠΑΚΗ),θα τους αποσυντόνιζε σε μία εβδομάδα.
Δηλαδή τι φοβάστε ρε ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ?Τα ΛΑΜΟΓΙΑ του ΠΑΣΟΚ? Τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΑ αυτά ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ που αφού βολεύτηκαν σε όλες τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ΔΕΚΟ (αυτό δείχνουν όλες οι εκλογές στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα με ποσοστά άνω του 80%) κάνουν τώρα τη ΠΑΠΙΑ,γιατί αφού μας διόρισε το ΠΑΣΟΚ του έχουμε υποχρέωση μέχρι θανάτου.
Εξάλλου ασχέτως τι λένε από τη κυβέρνηση συνεχίζουν ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ.
Εσύ δε ΔΕΞΙΟΥΛΗ κάτσε στη πάντα να ακούς τον κάθε ηλίθιο να σε βρίζει ,να σε χλευάζει,να σε φτύνει κατάμουτρα και να γελάει από πίσω και από μπροστά σου.
Οι δε κυβερνήσεις που βγάζεις να είναι φοβισμένες,μη τυχόν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ γράψουν η πουν κάτι κακό για αυτές.
Τι μπορεί να γίνει? ΠΟΛΕΜΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΠΥΓΜΗ,ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ απο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και την δημιουργία ΝΕΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, και πάνω απ' όλα ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.
Να γίνει επιτέλους το κόμμα ένα πραγματικό ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ όπως τα κόμματα της σύγχρονης ΕΥΡΩΠΗΣ.
Όποιοι έχουν ζήσει στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ η την ΑΥΣΤΡΙΑ γνωρίζουν ότι κανείς δεν τολμά να πει τους ΔΕΞΙΟΥΣ εκεί ΝΑΖΙΣΤΕΣ.
Που? στη πατρίδα του ΝΑΖΙΣΜΟΥ.Περαστικά μας ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ.