10 Νοεμβρίου 2010

"Κύριε Τρεμόπουλε θα στηρίξετε τον κ. Μπουτάρη που στήριξε την έκθεση όπλων και έχει νταραβέρια με τον Θ. Λιακουνάκο;»

Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι γνωστό ότι είναι από τους μεγαλύτερους "καπιταλιστές", "κεφαλαιοκράτες" ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τον, Είναι ιδιοκτήτης 18 εταιρειών (τεχνικές, οινοποιητικές, συμμετοχών κλπ) μαζί με τα παιδιά του.
Μεταξύ αυτών κατείχε και τον ξενώνα La Μoara (ο Μύλος) στο Νυμφαίο Φλώρινας τον οποίο πούλησε το 2006. Πότε, σε ποιόν και γιατί;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgS8Moq7W4L3o4ZH4_6F-jMqO5WpMngHXt8_auRzuUH4HVL8Wx4UdShGQPzQgncGZCKczptIv_MMTzusXB8UvVK7RjZrK-9rbzhTHCq4IWqmztBj4PECzbW5CvQyNGcVmAC1W_gWgczJycR/s1600/Untitled-16.jpg

Τον πούλησε λίγες μόνο μέρες πριν από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές για προφανής λόγους... κάποιοι έπρεπε να χρηματοδοτήσουν τον προεκλογικό του αγώνα... το τίμημα ιδιαίτερα υψηλό... πάνω από 1 εκ ευρώ ακούστηκε τότε...

Ποιος τον αγόρασε;

Η η EUROMEDICA ...για να τον μετατρέψει ντεμέκ σε κέντρο Υγιεινής και Ευεξίας...
παπάρια μέντολες... δεν έκαναν τίποτα απλά ο προεκλογικός αγώνας έπρεπε να χρηματοδοτηθεί κάπως...




Σε ποιον ανήκει η EUROMEDICA;

Στην AXON HOLDINGS


(Αν προσέξετε στο δελτίο εξαγοράς αναφέρεται το αντίτιμο των 1050 ευρώ. Μάλλον πρόκειται για τυπογραφικό λάθος και ίσως ξέχασαν 3 μηδενικά και το αντίτιμο ήταν 1.050.000 ευρώ... γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝΤΙ 1.050 ΕΥΡΩ... )

Σε ποιον ανήκει η AXON HOLDINGS

Μα φυσικά στον γνωστό και μη εξαιρετέο έμπορο όπλων Θ. Λιακουνάκο




Ο Λιακουνάκος είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος έμπορος όπλων στην Ελλάδα και

ήταν από τους μεγαλύτερους εκθέτες στην πρόσφατη DEFENSYS που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά ο κ. Μπουτάρης ήταν ο μόνος από τους υποψηφίους Δημάρχους που στήριξε την έκθεση...



Οι Οικολόγοι Πράσινοι, μέ τον Χ. Μάτη και τον Μ. Τρεμόπουλο, πριν 10 μέρες είχαν δώσει και συνέντευξη τύπου δηλώνοντας αντίθετοι στην διεξαγωγή της έκθεσης DEFENSYS στη Θεσσαλονίκη:

αντιγράφω από την ιστοσελίδα του Χ. Μάτη:

Την κατηγορηματική τους αντίθεση στην πραγματοποίηση στη Θεσσαλονίκη της έκθεσης DEFENSYS επανέλαβαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη τύπου, οι επικεφαλής των αυτοδιοικητικών κινήσεων, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Τρεμόπουλος, και «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – Οικολογία στην Πράξη», του Δήμου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Μάτης...»
Μάλιστα στη συγκεκριμένη συνέντευξη οι δυό τους είχαν καταγγείλει ότι:
«...από τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, μόνο η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για τη Θεσσαλονίκη έχει πάρει θέση υπέρ της διενέργειας της DEFENSYS»
Το ερώτημα είναι απλό και σαφές (και προφανώς ρητορικό γιατί δεν πρόκειται να απαντηθεί)

και απευθύνεται στον κ. Τρεμόπουλο:

"Κύριε Τρεμόπουλε θα στηρίξετε τον κ. Μπουτάρη που στήριξε την έκθεση όπλων και έχει νταραβέρια με τον Θ. Λιακουνάκο;»