03 Νοεμβρίου 2010

Ο ματαναστολάγνος βγήκε να βρίσει τους Έλληνες που τον πληρώνουν... προφανώς όμως οι Τούρκοι πληρώνουν καλύτερα

Ξεχνά βέβαια ότι πληρώνεται από τον Ελληνικό Λαό. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Κούλογλου οι Τούρκοι σε ένδειξη “μεγαλείου” μας προτείνουν “αμοιβαία” μείωση εξοπλισμών για να μας “βοηθήσουν”.

Δεν ξέρει ο κ. Κούλογλου προφανώς ότι η επιθετικότητα των Τούρκων αυξάνεται συνεχώς μαζί με την προκλητικότητα και τις διεκδικήσεις τους ή μάλλον οι εντολές του Τουρκικού Κράτους ζητούν άλλα.

Δεν εξηγείται αλλιώς το πως υποστηρίζει τις Τουρκικές θέσεις με τόση θέρμη. Φτάνει μάλιστα να αναφέρει και άσχετα μεταξύ τους πράγματα. Φαινομενικά άσχετα φυσικά αφού υπάρχει κοινό σημείο ανάμεσα στην υπεράσπιση των λαθρομεταναστών, την μείωση των Ελληνικών εξοπλισμών και η απόδοση ευθυνών στους Έλληνες για την σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου, ευθύνες που μόνο αυτός βλέπει ως νέος “Σέρλοκ Χόλμς”.

Αυτό το κοινό είναι φυσικά η γραμμή του κεμαλικού καθεστώτος, την οποία ο κ. Κούλογλου τηρεί αυστηρά. Φτάνει μάλιστα και σε σημεία γελοιότητας, όπως το να χαρακτηρίζει όποιον δεν είναι επιδοτούμενος από το Τουρκικό κράτος, ως τσιράκι των εμπόρων όπλων.

Έφτασε μάλιστα να λέει ότι οι λαθρομετανάστες θα πάρουν την εκδίκηση τους. Όχι, Στέλιο… Δεν είναι οι λαθρομετανάστες που θα πάρουν την εκδίκηση τους, αλλά ο Ελληνικός Λαός. Το φρόντισες το εισιτήριο και την θέση στο Τουρκικό δημόσιο; Αν όχι βιάσου. Έρχεται η ώρα. Ο Λοβέρδος είναι έτοιμος από ότι λέει. Δείτε και το πλήρες άρθρο για να έχετε μια ιδέα για το ποιοι είναι αυτοί που συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή και τι συμφέροντα εξυπηρετούν.

Η πλήρης γελοιογραφία: http://tvxs.gr/news/

xryshaygh.wordpress.com