08 Νοεμβρίου 2010

Πρώτος σε σταυρούς ο Ηλίας Ψινάκης στον Δήμο Αθηναίων

Με 3.690 σταυρούς προηγείται μέχρι στιγμής από το ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη στον Δήμο Αθηναίων ο Ηλίας Ψινάκης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της καταμέτρησης που έχουν γίνει γνωστά αναφορικά με την σταυροδοσία. Ο γνωστός μάνατζερ χωρίς να κάνει ιδιαίτερη προεκλογική εκστρατεία καταφέρνει, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, να εξασφαλίσει την πρωτιά, εξαργυρώνοντας τη μεγάλη αναγνωρισιμότητά του.

Πάντως, ο ίδιος ο Ψινάκης δεν έδειχνε να αγωνιά ιδιαίτερα για το εκλογικό αποτέλεσμα. Την παραμονή της κάλπης, Σαββατόβραδο, έκανε την εμφάνισή του στα... μπουζούκια και διασκέδασε με την ψυχή του και την παρέα του στον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου. Άλλοι, βλέπετε, έδιναν την... προεκλογική τους μάχη στα μπαλκόνια κι ο Ηλίας Ψινάκης στο πρώτο τραπέζι πίστα.

Πάντως, μια κάποια αγωνία την διέκρινε κανείς στο πρόσωπό του. Την περισσότερη ώρα το μυαλό του μάλλον ήταν στην κάλπη και έτσι το ένα τσιγάρο άναβε - μετά την Υβόνη Μπόζνιακ - γιατί είναι και τζέντλεμαν πάνω από όλα -, το άλλο έσβηνε και στο καπάκι ... έπινε και μια γουλιά για να ξεχάσει την... αγωνία του πρωτάρη.

star.gr