14 Δεκεμβρίου 2010

Ρε Γιαννάκη Ραγούση-Νταλάρα... ρουσφέτι σε συνταξιούχο ρε; Χάθηκαν οι ΠΑΣΟΚοι ενεργοί πολίτες;

Επειδή δεν βγάζουμε κάθε μέρα ένα ΦΕΚ με κάποιο διορισμό παρατρεχάμενου δεν σημαίνει και ότι δεν γίνονται. Αλγεινή όμως εντύπωση προκαλούν οι διορισμοί ανθρώπων που ανασύρονται από τη ναφθαλίνη μόνο και μόνο επειδή είναι καραΠΑΣΟΚοι. Ένα τέτοιο παράδειγμα μας έδωσε πριν λίγες μέρες ο Γιαννάκης Ραγκούσης-Νταλάρας (αλήθεια ο εισαγγελέας της Σύρρου μέχρι πότε θα έχει την υπόθεση πλαστογραφίας επί δημαρχίας Ραγούση-Νταλάρα στο συρτάρι του; μέχρι να παραγραφεί φαντάζομαι....)

Ο Γιαννάκης λοιπόν που από Goody's Master Chef έγινε κοτζάμ Πρωθυπουργός ανέσυρε από τη ναφθαλίνη τη συνταξιούχο δικηγόρο Ευφράνθη Μητώση μόνο και μόνο επειδή είναι καραΠΑΣΟΚα και την διόρισε σύμβουλό του με κίνητρα απόδοσης και κάθε είδους επιδόματα!

Ρε ελεεινοί χάθηκε να βρείτε ένα νεαρό παιδί ή κάποιον εν ενεργεία δικηγόρο, ΠΑΣΟΚο εννοείται, να τον βάλετε να τρέξει να παράγει έργο, αντί να φέρνετε όλα τα μουσεία στα γραφεία σας μόνο και μόνο επειδή ανακατεύονται ενεργά στο ΠΑΣΟΚ, όπως η γιαγιά Ευφράνθη που ήταν πχ. υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Σκανδαλίδη το 2006

Άστη να πάει στα εγγόνια της την τιμημένη και μην την τραβολογάς!

Ούτε για φτύσιμο δεν είστε ρε!

Διαβάστε και την απόφαση του Γιαννάκη:

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2010
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΔΙΔΚ/23884

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Με την αρ. πρωτ. ΔΙΔΚ/23658/10-11-2010 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55, 56, 57 του Π.Δ 63/2005 (ΦΕΚ 98/Α/2005), διορίστηκε η Ευφράνθη Μητώση του Δημητρίου (ΑΔΤ ΑΒ 441686), Συνταξιούχος, σε θέση Ειδικού Συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ν. Ραγκούση.

Στην ανωτέρω θα καταβάλλονται:
α) Ο βασικός μισθός του 4ου Μισθολογικού Κλιμακίου του Ν. 3205/2003.
β) Το κίνητρο απόδοσης του άρθρου 12 του Ν. 3205/2003, καθώς και τα κάθε είδους επιδόματα και προσαυξήσεις των μονίμων υπαλλήλων αντίστοιχης κατηγορίας (ΠΕ) και κλάδου της Γ.Γ.Δ.Δ.Η.Δ του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Η.Δ., με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις.

(Αρ. Βεβαίωσης ΥΔΕ-ΥΠΕΣ 10357/15-11-2010 ).

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ Ν. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Η περίληψη αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης

Ελευθερία Μπινιάρη
ΑΔΑ: 4ΙΦΤΚ-4Β