14 Δεκεμβρίου 2010

Άρχισε την επίδειξη ψευτοπροοδευτισμού ο Μπουτάρης

Οι δήθεν αριστεροί τύπου Μπουτάρη, αυτοί με τη δεξιά τσέπη, για να δείξουν ότι είναι αριστεροί, καταφεύγουν συνήθως σε επίδειξη. Επίδειξη που δεν αφορά βέβαια την ουσία, ούτε αυτό που πιστεύουν, αλλά απλά για να κάνουν το κομμάτι τους.

Παίρνουμε δηλαδή έναν μαύρο, έναν ομοφυλόφιλο, έναν Εβραίο κι έναν μουσουλμάνο, και γινόμαστε αυτόματα προοδευτικοί!Χωρίς φυσικά να ενδιαφερόμαστε πραγματικά γι'αυτούς. Θυμάστε την ταλαίπωρη που πήρε ο Τσίπρας μαζί του στο Προεδρικό μέγαρο, για να μας δείξει πόσο ρατσιστής κατά των Ελλήνων είναι.

Αυτή τη φορά επίδειξη προοδευτισμού έκανε ο Μπουτάρης, τοποθετώντας τον κ. Χασδάι Καπόν, αντιδήμαρχο Διαχείρισης Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση:-)

Ο κ. Καπόν βέβαια δεν είναι ένας τυχαίος Έλληνας κάτοικος της Θεσσαλονίκης. Αυτό έλλειπε, να έκανε τον προοδευτικό ο Μπουτάρης, επιλέγοντας στο ψηφοδέλτιό του και ορίζοντας μετά ως αντιδήμαρχο, έναν τυχαίο! Ο κ. Χασδάι έχει σπουδές στα οικονομικά και στη διοίκηση επιχειρήσεων, έχει καταλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Άλλωστε όπως δήλωσε ο μπαρμπα Γιάννης, η Θεσσαλονίκη όταν ελευθερώθηκε -καταλήφθηκε ήθελε κατά βάθος να πει αλλά το κατάπιε- από τον Ελληνικό Στρατό, αποκαλούταν η Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων. Αυτό βέβαια που δεν μας είπε ο μπαρμπα Γιάννης ήταν τι είπε τότε, στη συνάντησή του με τον Στρατηλάτη Κωνσταντίνο, ο αρχιραβίνος της Θεσσαλονίκης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι με μεγάλη προθυμία θα πολεμούσε κι αυτός και όλοι οι Εβραίοι της πόλης στο πλευρό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Αυτοδιοίκηση Ηλεκτρονική (e-aftodioikisi.gr): Η νέα «κυβέρνηση» του Γιάννη Μπουτάρη