24 Ιανουαρίου 2011

Ο Παπουτσής δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο βλάκας; Μάλλον εμάς θεωρεί βλάκες... ίσως και με το δίκιο του

Στις 19 Ιανουαρίου γράψαμε: Σταμάτησε η Γερμανία την επαναπροώθηση προσφύγων στην Ελλάδα την ίδια μέρα ο Παπουτσής έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση με την οποία πανηγύριζε και θεωρούσε ότι η απόφαση «Είναι έμπρακτη αναγνώριση της τιτάνιας προσπάθειας της Ελλάδας για την αντιμετώπιση της πίεσης των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη». «Χαιρόμαστε για την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης» είπε.

Πέρα από το γελοίο του πράγματος, που δεν αναφέρει ο Παπουτσής και είναι ότι η απόφαση όπως γράψαμε και εδώ αφορούσε ουσιαστικά 55 άτομα μιας και τόσοι είναι οι λαθρομετανάστες που επαναπροωθήθηκαν από την Γερμανία προς την Ελλάδα το 2010... υπάρχει και η ουσία που δείχνει πόσο γάτες είναι οι διπλωμάτες άλλων χωρών και πόσο μας κοροϊδεύουν οι δικοί μας πολιτικοί:

Η απόφαση της Γερμανίας να σταματήσει τις επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα ήρθε μία μόλις μέρα πριν την απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων δικαιωμάτων που τις έκρινε παράνομες, όπως γράψαμε εδώ στις 22 Ιανουαρίου (Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τον παλικαρά ΓΑΠ που δήθεν πλακώνεται με την Μέρκελ...ας της στείλει όλους τους λαθρομετανάστες)

Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τυχαία η Γερμανία μόλις μία μέρα πριν κριθεί παράνομο αποφάσισε να σταματήσει τις επαναπροωθήσεις;

Μάλλον όχι και αυτή είναι και η διαφορά της σοβαρής διπλωματίας που βγαίνει από πάνω ακόμα και σε αποφάσεις που είναι υποχρεωμένη να εκτελεί...

Αντίθετα οι Έλληνες πολιτικοί, όχι μόνο δεν προλαβαίνουν να σκεφτούν να προνοήσουν ή να προλάβουν μια κατάσταση αλλά αντίθετα μας θεωρούν και ηλίθιους... κλασικό τέτοιο παράδειγμα στην προκειμένη περίπτωση ο Χ. Παπουτσής:

Την απόφαση της Γερμανίας που την επομένη θα ήταν υποχρεωμένη από το δικαστήριο να εκτελεί ούτως ή άλλως την είδε σαν

έμπρακτη αναγνώριση της τιτάνιας προσπάθειας της Ελλάδας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης

Τι να του πεις τώρα;
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο βλάκας; Μάλλον εμάς θεωρεί βλάκες... ίσως και με το δίκιο του

με όλα αυτά που μας βλέπει και μασάμε....