11 Μαΐου 2011

Σ' όλα μέσα έπεσε ο Κολοτούμπας!!! Πως το κάνεις αυτό ρε γίγαντα;

Την εκτίμηση ότι οι ΗΠΑ πιέζουν τον Κ. Καραμανλή να τοποθετήσει την Ντόρα Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών για να «κλείσουν» διάφορα θέματα, όπως το όνομα της FYROM και το Κυπριακό, εξέφρασε ο Γ. Καρατζαφέρης, σε συνάντηση με δημοσιογράφους, εν όψει του συνεδρίου του ΛΑΟΣ που θα γίνει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. «Στην Τουρκία χαίρονται σαν να έχουν Ραμαζάνι και στην Κύπρο έχουν κατεβάσει τα κεφάλια από τη στενοχώρια στη σκέψη ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα αναλάβει ο υπουργείο Εξωτερικών.

Με το που θα μπει στην κυβέρνηση, θ' αποκτήσει αμέσως δική της ομάδα από 60 βουλευτές», προέβλεψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Για τον Κ. Καραμανλή είπε ότι είναι ιδιαίτερα έξυπνος, αλλά δεν έχει ικανά στελέχη, ενώ για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι «έχει στελέχη, αλλά δεν έχει αρχηγό», αφού ο Γ. Παπανδρέου «δεν έπεισε ότι είναι ομόλογος του παππού και του πατέρα του».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 13/02/2006

Τελικά ούτε το Σκοπιανό ούτε το Κυπριακό λύθηκαν εις βάρος μας... και η Ντόρα απέκτησε ομάδα με 4 βουλευτές... όσο για τα υπόλοιπα, Καραμανλής έξυπνος-Γιωργάκης χαζός, τα έχει ήδη αναιρέσει μόνος του ο κολοτούμπας...