14 Μαΐου 2011

Έκαψαν μια ανθoπώλισσα οι κότες των Εξαρχείων...αυτων των δολοφόνων θα βγάλει τις φάτσες τους στο ιντερνετ κανείς;

Διάβασα προηγουμένως μια ανάρτηση όπου κάποιος, μέσα σε ντελίριο, ζητούσε να συλληφθούν κάποιοι που προσπάθησαν να κλωτσήσουν, χωρίς να τον πετύχουν, ένα λαθρομετανάστη και δημοσίευε τις φάτσες τους σε στυλ χαφιέ της Ασφάλειας. Παραβλέπω ότι η κλωτσιά δεν είναι δολοφονική επίθεση, μιας και οι αντεξουσιαστές είναι ως γνωστόν κότες και όταν τρώνε καμία φάπα τσιρίζουν σαν τις γυναίκες...

Το θέμα όμως είναι ότι ο εν λόγω λαθρομετανάστης μπορεί να προστατεύσει μια χαρά τον εαυτόν του όπως αποδεικνύει το ότι γλύτωσε σαν αίλουρος όπως δείχνει και το βίντεο στο τέλος της ανάρτησης, χωρίς να του κάνουν τίποτα οι "δολοφόνοι" μιας και είναι τόσο γάτος που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από μερικούς Αθηναίους που προσπαθούν να τον κλωτσήσουν τη στιγμή που για να φτάσει από το Πακιστάν μέχρι εδώ πέρασε μέσα από δύο πολέμους (Αφγανιστάν-Ιρακ) μια ισλαμοδικτατορία (Ιραν), διέσχισε όλη την Τουρκία και κολύμπησε όλο το Αιγαίο... και ρωτάω:

Τη ανθοπώλισσα που πουλούσε λουλούδια στο πάγκο της λαϊκής και κάηκε ποιος θα την υπερασπιστεί από τις κότες των Εξαρχείων;

Διαβάστε και την είδηση:

Μια γυναίκα διακομίσθηκε, με ελαφρά εγκαύματα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, από την οδό Καλλιδρομίου, την ώρα που εκδηλώθηκε η επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Η γυναίκα πουλούσε άνθη σε πάγκο στη λαϊκή, που γίνεται στην ίδια οδό. Ο πάγκος άρπαξε φωτιά όταν οι δράστες της επίθεσης, φεύγοντας από το Αστυνομικό Τμήμα, πέταξαν μολότοφ και σε κάδο απορριμμάτων που ήταν ακριβώς δίπλα στην ανθοπώλη. Η φωτιά επεκτάθηκε στον πάγκο, και στην προσπάθειά της να σβήσει τις φλόγες, η ανθοπώλης έπαθε ελαφρά εγκαύματα. Οι δράστες, σύμφωνα με μαρτυρίες, διέφυγαν μέσα από τη λαϊκή.

Ένα ακόμη άτομο που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο από την ίδια περιοχή, σύμφωνα με την αστυνομία δεν έχει σχέση με το συμβάν και μεταφέρθηκε με παθολογικά αίτια.

Από την φωτιά που ξέσπασε στο Αστυνομικό Τμήμα έπαθαν ζημιές τρία αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα είναι με συμβατικές πινακίδες της Ασφάλειας και τα άλλα δύο ΙΧ.

Αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση από την αστυνομία στην περιοχή απ' όπου προσάγονται άτομα στην Ασφάλεια για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το επεισόδιο.