10 Ιουνίου 2011

Κολοτούμπας: Δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο γιατί διαφωνεί με τα πρόσωπα και όχι με το πρόγραμμα!!!

Ο ΛΑΟΣ, δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή. Αυτό τουλάχιστον είναι στη σκέψη του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη μέχρι τώρα, σύμφωνα με στενό του συνεργάτη. Προσέξτε όμως γιατί δεν θα συμμετάσχει το κόμμα που ψήφισε όλο το μνημόνιο παρά τις ανοησίες που λένε ότι ψήφισαν μόνο το πρώτο άρθρο:

ΟΧΙ γιατί διαφωνεί με το πλιάτσικο που περιγράφεται στο Μεσοπρόθεσμο...

αλλά γιατί διαφωνεί με τα πρόσωπα που θα κληθούν να το εφαρμόσουν, τα οποία δεν εμπιστεύεται να το φέρουν εις πέρας!!!

«Για εμάς η αρνητική ψήφος στο Μεσοπρόθεσμο δεν είναι όχι στο πρόγραμμα αυτό καθεαυτό, αλλά εκφράζει την άρνησή μας προς τα πρόσωπα που θα διαχειριστούν αυτό το πρόγραμμα», είπε συγκεκριμένα το εν λόγω στέλεχος.

Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη του κ. Καρατζαφέρη, με το υπάρχον κυβερνητικό σχήμα ο ΛΑΟΣ δεν συζητά το θέμα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου. «Δεν μας απασχολεί καθόλου, ούτε εξετάζουμε εάν είναι σωστό ή όχι» προσθέτει, και υποστηρίζει ότι οι υπουργοί που βρίσκονται σήμερα στα συγκεκριμένα υπουργεία, τα οποία είναι επιφορτισμένα με την υλοποίηση του προγράμματος, δεν θεωρούνται από το ΛΑΟΣ ικανοί να φέρουν σε πέρας τη δουλειά. «Τους δώσαμε χρόνο, και τον ροκάνισαν χωρίς αποτέλεσμα» ήταν το σχόλιο του στελέχους.

Αναφορικά με την πρόταση του πρωθυπουργού να συζητήσει με τους πολιτικούς αρχηγούς τους εφαρμοστικούς νόμους και τις ρυθμίσεις που θα εξειδικεύσουν τα μέτρα, ο ΛΑΟΣ τα θεωρεί εκβιαστικά. Το συγκεκριμένο στέλεχος λέει στο ΑΠΕ:«Εμείς λέμε έλα πρώτα να σχηματίσουμε μια εθνική κυβέρνηση, να συζητήσουμε να δούμε ποιους θα βάλουμε μέσα, αφού υπάρχουν προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, είτε εντός είτε εκτός Κοινοβουλίου, και μετά ενωμένοι να πάμε στην Ευρώπη και να επαναδιαπραγματευτούμε το Μνημόνιο. Όμως χρόνος για όλα αυτά δεν υπάρχει».

Στην περίπτωση που κληθεί από τον κ. Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καρατζαφέρης θα πάει, αλλά δεν πρόκειται να συναινέσει, και θα επιμείνει στην ανάγκη αλλαγής του κυβερνητικού σχήματος, όπως είπε ο συνεργάτης του...

Τελικά ήταν πολύ σοφή κουβέντα η ατάκα του Σαμαρά:
Δώστε του ένα Υπουργείο να σταματήσει να φωνάζει!