30 Ιουλίου 2011

Λιάνης-Κωνσταντινίδης πρέπει να πάρουν θέση και για τ'αλλα κολοβά φίδια στη Φλώρινα

Στη συνέντευξή του ο γνωστός πλέον Ασλάκοφ αναφέρει ότι και οι πρόεδροι του Παπαγιάννη, της Βεύης, της Αχλάδας και άλλων χωριών συμφωνούν μαζί του. Σαφέστατα πρέπει άμεσα να πάρουν θέση οι πρόεδροι των χωριών αυτών και να τοποθετηθούν δημόσια. Ίσως να εντάσσει στους άλλους προέδρους και τον πρώτο ξάδερφο του Θόδωρου Σουμπάση της ΔΕΘ, Πρόεδρο της Σιταριάς, Χρήστο Αφορόζη.

Λέει ότι συμφωνούν κι αυτοί ότι πρέπει να ανοίξουν μακεδονικά σχολεία. Αν δεν πάρουν θέση άμεσα, πρέπει να απαιτηθεί η παραίτησή τους ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κύριε Κωνσταντινίδη? Θα ζητήσετε και αυτών τη παραίτηση? Ειδικά γι' αυτόν τον επίσης ανεκδιήγητο και αλλοπρόσαλλο πρόεδρο της Βεύης Κυριακού (Νεντέλκοφ όπως θέλει να τον ονομάζουν, Κυριακή = Νεντέλα), άκουσον-άκουσον έστειλε χαιρετιστήριο μήνυμα σε σκοπιανή εκδήλωση των αυτοαποκαλούμενων μακεδόνων της Βεύης, για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου "Μπάνιτσα" (25 Ιουνίου 2011)προσφωνώντας τους "Μπράϊκια Μακεντόντσι Μπανίτσανι" δηλαδή αδέρφια Μακεδόνες Βευιώτες! Και το μήνυμά του έκλεινε με το "Κε ποβέντιμε" δηλαδή θα νικήσουμε!!! Ποιους θα νικήσει? Με ποιους είναι τελικά αυτός ο άνθρωπος? Με όλους!

Ο Ασπρίδης, με τον συνδυασμό του οποίου εκλέχθηκε πρόεδρος στη Βεύη, θα ζητήσει τη παραίτησή του? Θα τον αποπέμψει από την παράταξή του? Μάλλον ΟΧΙ! Οι άλλοι δύο τοπικοί σύμβουλοι γνωρίζουν για την επιστολή που έστειλε ο Κυριακού στο Τορόντο? Ως πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Βεύης το έστειλε! Θα πάρουν θέση για να το καταδικάσουν? Ίδωμεν!

Στο πανηγύρι της Μελίτης 20 Ιουλίου, φιγουράριζε "πρώτη μούρη" στο τραπέζι των επισήμων παρέα με τον Ασλάκωφ ως επίσημος προσκεκλημένος ο ΝΕΝΤΕΛΚΩΦ (Κυριακού). Θα αναρτηθεί βίντεο στο διαδίκτυο για του λόγου το αλήθές, όπως επίσης θα αναρτηθεί βίντεο και το χαιρετιστήριο μήνυμά του στους ψευτομακεδόνες της Βεύης του Καναδά. ΑΣΠΡΙΔΗ, ΛΙΑΝΗ, ΤΣΑΚΜΑΚΗ (Πρωτοπαλίκαρο του Ασπρίδη, τέως δήμαρχος Μελίτης) πάρτε θέση για το φίδι που εκτρέφετε και στηρίζετε, τον ΝΕΝΤΕΛΚΩΦ.