02 Αυγούστου 2011

Breivik: Τηλεφώνησε στην Αστυνομία κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο νησί Utoia! Υπάρχουν και μαρτυρίες νεολαίων!!!

http://1.bp.blogspot.com/-IK8jXNXmfmc/TipQbYvbIdI/AAAAAAAATGI/Sq5YaGI2_Ow/s1600/Breivik.jpgO μασόνος Anders Behring Breivik, τηλεφώνησε κατά τη διάρκεια των δολοφονιών στο νησί Utøya στην Αστυνομία όπως δήλωσε στην κατάθεση της Παρασκευής και αποκάλυψε χθες ο δικηγόρος του Geir Lippestad!!!

Ο δικηγόρος βέβαια έσπευσε να επισημάνει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο, ενώ η Αστυνομία, όταν ρωτήθηκε αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός και κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να πάρει θέση!! Το μόνο που αρκέστηκε να πει η Αστυνομία είναι ότι ελέγχονται κινητά, κάμερες και κομπιούτερ που βρέθηκαν στο νησί, προκειμένου να βγουν ακριβή συμπεράσματα για την αλληλουχία των γεγονότων....

Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες πολλών νεαρών επιζώντων όντως ο 32χρονος φιλοσιωνιστής εθεάθη να μιλάει στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια των δολοφονιών στο νησί Utøya...

http://www.stern.de


Δεξί Εξτρέμ: Όλο και περισσότερο βρωμάει αυτή η υπόθεση με τα καθεστωτικά ΜΜΕ να αποκρύπτουν ότι ο Breivik ήταν φιλοσιωνιστής-μασόνος, ενώ όπως γράψαμε πριν μερικές μέρες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχει καταγράψει σε βίντεο τις επιθέσεις καθώς στο εγχειρίδιό του δίνει ακριβείς οδηγίες για mini κάμερα που πρέπει να έχει μαζί του ο υποψήφιος δολοφόνος προκειμένου να καταγράψει τις δολοφονίες.

Να σημειώσουμε εδώ πως όπως έχει παραδεχθεί η Ασυνομία ο δολοφόνος είχε μαζί του ipod και άκουγε μουσική, όπως ακριβώς περιγράφει στο εγχειρίδιό του. Μάλιστα αρχικά οι Αστυνομικοί εξέλαβαν το καλώδιο του ακουστικού σαν μηχανισμό πυροδότησης εκρηκτικών και παρολίγο να τον εκτελέσουν νομίζοντας ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά.

Δύσκολα κάποιος θα μας πείσει πως ο "τρελός" έκανε ακριβώς ότι λέει στο εγχειρίδιο πχ. αγόρασε τα υλικά για τη βόμβα σαν αγρότης όπως συμβουλεύει στο εγχειρίδιο, άκουγε μουσική στο διαπασών όπως συμβουλεύει στο εγχειρίδιο... αλλά ξέχασε να πάρει μαζί του κάμερα να καταγράφει τα γεγονότα όπως ακριβώς συμβουλεύει στο εγχειρίδιο.