14 Οκτωβρίου 2011

Η κυβέρνηση μας οδηγεί στο χειρότερο σενάριο!

Η χώρα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας της. Τα χειρότερα έρχονται διότι αυτή είναι η λογική και αναπόφευκτη εξέλιξη των πολιτικο-οικονομικών γεγονότων που μας οδήγησαν μέχρι εδώ. Όμως, δεν είναι ώρα για καταλογισμό ευθυνών αλλά για μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγουμε το χειρότερο σενάριο.

Ποιο είναι αυτό; Η απεμπόλιση κάθε κυριαρχικού μας δικαιώματος και η λεηλασία μας από τα ξένα συμφέροντα, τα οποία σαν γύπες καραδοκούν για να καταβροχθίσουν και το τελευταίο κομμάτι από τη σάρκα μας. Το σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξευτελισμό της ζωής του Έλληνα πολίτη. Αυτή είναι η τακτική του ΔΝΤ ανά τις χώρες που επισκέπτεται και για κάποιους όλα αυτά ήταν, απλά, αναμενόμενα. Για μερικούς άλλους, αφελείς αποδέκτες μιας ξετσίπωτης προπαγάνδας, μια έκπληξη που σοκάρει, όσο περνάει ο καιρός...

Η σχεδιαζόμενη "ελεγχόμενη" χρεοκοπία που σχεδιάζεται από τους...εταίρους μας είναι μια ακόμη κοροϊδία, μία ακόμη δειλή πράξη, απόδειξη πλήρους ηγετικής ανικανότητας. Η λύση του "κουρέματος" του ελληνικού χρέους μέχρι 50% και με τη συμμετοχή των ιδιωτών σε εθελοντική βάση, θα είναι ακόμη μία τρύπα στο νερό, ένα νέο χάσιμο πολύτιμου -για όλη την Ευρωζώνη- χρόνου που θα αποβεί ίσως μοιραίο για τη συνέχιση της ύπαρξης της. Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, η σημερινή ηγετική ομάδα της Ε.Ε. αντιδρά με πολύ αργά αντανακλαστικά (από την αρχή της κρίσης) με αποτέλεσμα να επιδεινώνει με τον καιρό τη θέση της Ένωσης. Το σενάριο μιας τέτοιου είδους χρεοκοπίας (κούρεμα <50% με εθελοντική συμμετοχή ιδιωτών) δεν υπάρχει περίπτωση να αποφέρει κάποιο ουσιώδες αποτέλεσμα και ούτε καν θα πραγματοποιηθεί στην πράξη εντέλει, μεταφέροντας το πρόβλημα διευρυμένο για αργότερα.

Μία πατριωτική ελληνική κυβέρνηση που θα είχε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των Ελλήνων πολιτών, κάτι που δε συμβαίνει σε καμία περίπτωση αυτή τη στιγμή, θα απαιτούσε από τους...εταίρους μας όχι μόνο την υποχρεωτική συμμετοχή των ιδιωτών σε ένα κούρεμα που θα ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ το 60% του ελληνικού δημ. χρέους, αλλά και τη σταδιακή αποπληρωμή των πολεμικών αποζημιώσεων που μας οφείλει η Γερμανία (συνολικά πάνω από 100δις ευρώ). Φυσικά κάτι τέτοιο μοιάζει σαν όνειρο θερινής νυκτός για την τωρινή μας κυβέρνηση η οποία άγεται και φέρεται εξ' ολοκλήρου από τους ξένους, χωρίς να έχει δική της φωνή και δικές τις προτάσεις.

Δεδομένης της παραπάνω ισχύουσας πραγματικότητας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως Έλληνες πολίτες είναι να ανατρέψουμε όσο γρηγορότερα γίνεται την παραπαίουσα κυβέρνησή μας, χωρίς να υπολογίζουμε απειλές και νουθεσίες. Την παρούσα κρίσιμη φάση που διανύει ο τόπος, θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύσκολες επιλογές. Και η χρεοκοπία της χώρας, που θα επιλεγεί από εμάς με τους παραπάνω όρους και δε θα επιβληθεί από τους ξένους, είναι μία πολύ πιο έντιμη και αξιοπρεπής επιλογή, από τον αργό, βασανιστικό και ντροπιαστικό θάνατο μιας πατρίδας που παρακαλάει σαν...πρεζάκι για τη δόση της και που μετά από μια δεκαετία δε θα κατέχει καμία δημόσια περιουσία αφού αυτή θα έχει ξεπουληθεί σε τιμή ευκαιρίας στους καιροσκόπους που μας επιβουλεύονται...

armageddon-news.blogspot.com