03 Νοεμβρίου 2011

ΣαμαράςΕγώ φεύγω γιατί έκανα το καθήκον μου-Αν ο ΓΑΠ κατάλαβε ότι θέλω συγκυβέρνηση κάνει λάθος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtwGE2Sw3o0EpW8nd4XGA5-7vrrKFPNCu0XyxOTijrZwL1CP2DDJYZcVS5h7WheFTFpFMZ6bpsKjPwm3njudemFqOocbFRQKioq-hsB57Y9QG8mpHF3sI6h04IFT8O47FXWmhTdLVumSj3/s1600/Samaras-Antonis.jpgΜεγάλη εμφάνιση Σαμαρά! Τέρμα η κοροϊδία...

Ζήτησα την παραίτηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ώστε να πάει η χώρα σε εκλογές, αφού ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση, σε συνθήκες ομαλότητας. Αν κατάλαβε ότι θέλω να συγκυβερνήσω μαζί του, κατάλαβε λάθος, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ τελειώνοντας την ομιλία του είπε ότι η ΝΔ αποχωρεί από τη συνέχεια της συζήτησης μιας και ότι γίνεται είναι εσωτερική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ και το μόνο που ζητάει είναι εκλογές.

Έξω τράβηξαν το αυτί του κ. Παπανδρέου και γι' αυτό, αυτή η 'τούμπα' σήμερα". Προσπαθεί να μας πείσει ότι κόντεψε να διαλύσει το σύμπαν για να εξασφαλίσει τη συμφωνία μου! Την ημέρα που ανακοινώθηκε το κούρεμα είχα δηλώσει ότι ήταν αναπόφευκτο.

Πρέπει να εξασφαλιστούν οι συνθήκες για να εκφραστεί ελεύθερα το φρόνημα των πολιτών. Μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες να γίνουν εκλογές αν είναι δυνατόν για να αποκατασταθεί η ομαλότητα. Η χώρα δεν έχει κυβέρνηση. Η τωρινή κυβέρνηση δεν έχει αξιοπιστία στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας. Η κυβέρνηση δεν έχει καμία αξιοπιστία, ο κ. Παπανδρέου λέει ψέματα με απίστευτη ευκολία. Δεν διαφωνούμε με τους στόχους της σύγκλισης, αλλά με τους τρόπους που αυτή επιδιώκεται.

Ζήτησα προσωρινή κυβέρνηση με εξουσιοδότηση να πάει τη χώρα στις εκλογές αφού πρώτα επικυρώση τη νέα σύμβαση. Αλλά εκείνος δεν παραιτείται και μας ζητάει να διαπραγματευτούμε μαζί τα νέα μέτρα! ΟΧΙ κ. Παπανδρέου να παραιτηθείται για να δώσει ο λαός τη δύναμη στο νέο Πρωθυπουργό.

Δεν χάνει ευκαιρία να κατασυκοφαντεί όχι μόνο εμένα και τη ΝΔ αλλά και όλους του Έλληνες. Είπε στους ξένους ότι οι Έλληνες δεν θέλουν το ευρώ! Ποιος είναι λοιπόν ο Πρωθυπουργός της δραχμής

Και αφού του αρέσει να μιλάει για εκτροπές να του θυμίσω ότι το 65 ο παππούς του ζητούσε εκλογές και δεν γινόντουσαν.

Είπα την άποψή μου και φεύγω γιατί η υπόθεση αυτή είναι εσωτερική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ. Εγώ την υπέρβασή μου την έκανα και δεν ζητάω τίποτα παρά μόνο να μιλήσει ο λαός με εκλογές.