22 Δεκεμβρίου 2011

Δύο γυναίκες φιλιούνται για πρώτη φορά δημοσίως με την επιστροφή αμερικάνικου πολεμικού πλοίου...

Σύμφωνα με την παράδοση του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού, μόλις ένα πλοίο γυρίζει στο λιμάνι διαλέγουν κάποιον από το πλήρωμα, που κατεβαίνει πρώτος από το καράβι και φιλάει τον σύντροφό του. Το αποβατικό USS Oak Hill επέστρεψε στη βάση του, στη Virginia, μετά από 80 μέρες ασκήσεων στην Κεντρική Αμερική και το πλήρωμα διάλεξε την αξιωματικό Marissa Gaeta να κατέβει πρώτη και να φιλήσει το σύντροφό της.
Μόνο που ο σύντροφος ήταν τελικά γυναίκα, η Snell η οποία είναι επίσης αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού. Όπως είναι φυσικό η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου μιας και είναι η πρώτη φορά που δημόσια φιλιέται ομοφυλόφιλο ζευγάρι του Αμερικάνικου Στρατού μετά την πρόσφατη απόφαση του Ομπάμα που επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους να δηλώνουν ελεύθερα στο στρατό τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Το υπόλοιπο πλήρωμα χειροκρότησε στιγμιαία και μετά ο καθένας στράφηκε στους δικούς του ανθρώπους που περίμεναν, ενώ ο πλοίαρχος δήλωσε ότι το γεγονός δεν επηρεάζει το πλήρωμα και το τι έχει καταφέρει...

Άντε και στα δικά μας βρε...