23 Ιανουαρίου 2012

Πάει κι ο Καμμένος ξεβράκωτος στα αγγούρια... θα ρίξει το σύστημα λέει με Δημαρά και Σακοράφα!!! Άντε γειά και να μας γράφεις φίλε Πάνο...

Ποιο σύστημα ρε Πάνο; Επειδή δεν σε παίζει το Mega (λόγω της γνωστής ιστορίας που σου την κάναμε και βίντεο) σημαίνει ότι είσαι εκτός συστήματος; Θα μας τρελάνεις;

Ο Χατζηνικολάου που σε παίζει μέρα νύχτα προκειμένου να δημιουργεί προβλήματα στη ΝΔ, τι είναι; Αντισυστημικός κι αυτός;

Ο Παπαγιάννης στον οποίο διαφημιζόσουνα κάθε μέρα προεκλογικά το 2009 δίπλα σε αναρτήσεις όπως "8 και σήμερα για να φύγει ο φαύλος" που σε έκανε υπουργό και σας έλεγε "Σαβουρογάμηδ@@", είναι εκτός συστήματος;

Ο Κουρής, που είναι η νέα φωνή μαϊμού αντίστασης, που σε καλεί κάθε τρεις και λίγο είναι εκτός αντίστασης;

Ο Δημαράς έχει το ηθικό ανάστημα να βάλει τη βόμβα που χρειάζεται η χώρα; Πέρνα ρώτα στην πλατεία στη Μεταμόρφωση να σου πούνε την άποψή τους όπως τη σχημάτισαν από τη συμπεριφορά του στον ναρκομανή αποθανόντα γιο του ή σχηματίζεις άποψη από τα κανάλια που λένε ότι οι μπράβοι που πλήρωνε ο Κανάκης, στην πόρτα του μαγαζιού του, τον εκβίαζαν;

Η Σακοράφα (ξεχνάω τις ντόπες...) που εκπροσωπεί το βαθύ ΠΑΣΟΚ και ότι πιο σάπιο έφερε στην ελληνική κοινωνία, είναι αυτή που θα φέρει το φως στην Ελλάδα;

Κούνα το κεφάλι σου ρε Πάνο και σοβαρέψου γαμώ την τρέλα μου! Μη χάνεις το όποιο δίκιο έχεις με σπασμωδικές και αψυχολόγητες κινήσεις! Άντε και μαζεύεις το κακό συναπάντημα και γίνεσαι και Πρόεδρος... τι θα γίνει; Θα πάρεις 5%,10%... 20%...και μετά; Θα σώσεις την Ελλάδα; Με τον Δημαρά, τη Σακοράφα και τον αντισυστημικό Παπαγιάννη, Πρόεδρο της ΕΡΤ;

Αυτά τα θέματα έχουν λυθεί πριν χιλιάδες χρόνια: Και οι Έλληνες πολεμούσαν 10 χρόνια την Τροία απ' έξω μέχρι που κατάλαβαν ότι το σύστημα μπορεί να καταρρεύσει μόνο από μέσα!!!

Όποιοι πήγαν να ρίξουν το σύστημα απ' έξω κατέληξαν με λευκές ποδιές...η στην καλύτερη περίπτωση Λεβέντηδες...
κι αυτός αλήθειες λέει αλλά επειδή τις λέει εκτός συστήματος είναι γραφικός

Σου εύχομαι να μην έχεις την ίδια μοίρα...
άντε γειά και να μας γράφεις...

(εγώ πάντως δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν που φεύγει από το κόμμα γιατί δεν μου αρέσει να φτύνω αυτόν που χειροκρόταγα...)

Διαβάστε και τι γράφει το αντισυστημικό real.gr

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να κάνει κόμμα και μάλιστα να καταρτίσει ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα, είτε μόνος του είτε σε συνεργασία με άλλους πολιτικούς φορείς, οι οποίοι ανήκουν στο αντιμνημονιακό μέτωπο! «Είναι δεδομένο ότι δεν θα κατέβω με τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., εφόσον ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση»...
δηλώνει στην Realnews ο ανεξάρτητος βουλευτής και ανακοινώνει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα. «Θα παραμείνω στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα ζητήσω την ψήφο του ελληνικού λαού σε σχηματισμό, ο οποίος θα έχει σαφή και καθαρή θέση για την αντισυνταγματικότητα και ακυρότητα της δανειακής σύμβασης και της παράδοσης της χώρας στους δανειστές».

Ο Πάνος Καμμένος φιλοδοξεί να «βουτήξει» όχι μόνο στα οικεία νερά της κεντροδεξιάς δεξαμενής, αλλά και σε χαρτογραφημένες περιοχές της Κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με στελέχη από όλα τα κόμματα, σε όλη την Ελλάδα. «Είμαι σε συνεχή, ανοιχτή και έντιμη συνεννόηση με όλους τους φορείς που αρνούνται την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Τέτοιες δυνάμεις υπάρχουν και στον χώρο της λαϊκής Δεξιάς, της Κεντροδεξιάς, του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς», αποκαλύπτει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος «ζυμώνεται» και με αρκετούς δυσαρεστημένους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να συνεργαστεί εκλογικά μαζί τους; Μόνον εάν αποφασίσουν να καταψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση… Σε πολύ στενή επαφή βρίσκεται ο Π. Καμμένος και με τον ιδρυτή του Αρματος Πολιτών και προσωπικό του φίλο, Γιάννη Δημαρά, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε και με τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έχει ιδρύσει την κίνηση πολιτών «Σπίθα». Οι συχνές αναφορές του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δεν παραπέμπουν ευθέως σε πιθανή συνεργασία.

«Αυτό το εγχείρημα μπορεί να στηριχθεί σε πανεθνική πρόταση συντακτικής εθνοσυνέλευσης ή λαϊκής εντολής μέσω εκλογών. Διατηρώντας τις ιδεολογικές μας διάφορες, υποχρεούμεθα να συνυπάρξουμε μπροστά στην εθνική απειλή. Οι συνεργοί της παράδοσης της χώρας συγκυβερνούν και αποφασίζουν. Θα βρεθούμε μετωπικά απέναντί τους», τονίζει ο Π. Καμμένος και στρέφει τα βέλη του, εμμέσως πλην σαφώς, προς τη Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά: «Ο,τι έχω πει δημόσια, ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει μέχρι κεραίας. Εγώ δεν είμαι κωλοτούμπας. Εχω λόγο και τον τιμώ. Πιστεύω στην πατριωτική υποχρέωση δημιουργίας μετώπου όσων δεν δεχόμαστε εντολές από στρατιωτικούς διοικητές τύπου Φούχτερ και Ράιχενμπαχ».

«Η ισχύς εν τη ενώσει» φαίνεται να είναι το δόγμα του πρώην βουλευτή της Ν.Δ., αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα κόμμα δεν έχει τύχη αν δεν έχει τη στοιχειώδη χρηματοδότηση… Ετσι, στο ερώτημα της Real news αν είναι αποφασισμένος να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές ή σε συνεργασία με άλλο κόμμα ή φορείς, απαντά: «Είναι πιο ξεκάθαρες οι συνεργασίες με διαμορφωμένους φορείς».

Τα... βαφτίσια

Αν και δεν αποκαλύπτει το όνομα του υπό ίδρυση πολιτικού φορέα, ο Πάνος Καμμένος αφήνει να εννοηθεί ότι τα... βαφτίσια είναι κοντά: «Η βάφτιση έρχεται μετά τη γέννηση. Θα είστε καλεσμένη». Σύμφωνα με πληροφορίες της «R», προσανατολίζεται να ανακοινώσει την ίδρυση του νέου φορέα στις 19 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που είχε ορισθεί αρχικώς για τη διεξαγωγή των εκλογών. Τι θέλει να συμβολίσει με αυτή την κίνηση ο Π. Καμμένος; Την οπισθοχώρηση της Ν.Δ., αφού πλέον αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι εκλογές έχουν μεταφερθεί κοντά στο Πάσχα και με τη σύμφωνη γνώμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι προσωπικές και πολιτικές φιλίες που έχει αναπτύξει ο βουλευτής της Β’ Αθηνών από τη θητεία του στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, αλλά και οι στενοί δεσμοί του με την Εκκλησία, όσο και με αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, αποτελούν δεξαμενή στελεχών. Προ ημερών, εμφανίστηκε χέρι χέρι στα δικαστήρια με τον πρώην αρχηγό του ΓΕΣ, Φράγκο Φραγκούλη, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα επισκέφθηκε και φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο Λέσβου και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Βουνάτσο.

Από τους σκληρούς εκφραστές της λαϊκής Δεξιάς στη Β’ Αθηνών, όπου εκλέγεται από το 1993, πιστεύει ότι θα επιφέρει σοβαρό πλήγμα στην Κεντροδεξιά, αφού έχει φανατικούς εχθρούς αλλά και φανατικούς οπαδούς. Αυτόν τον κίνδυνο, άλλωστε, είχε διαβλέψει η Ν.Δ. από τον Νοέμβριο και προτίμησε να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, όχι όμως και από το κόμμα, προκαλώντας τότε την έντονη δυσφορία της ομάδας των «5» φιλελευθέρων που πολιτεύονται στην ίδια εκλογική περιφέρεια. Η συναντίληψή του τόσο με τον Αντώνη Σαμαρά όσο και με τους αντιμνημονιακούς συναγωνιστές του στο κόμμα, έλαβε τέλος όταν ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Εκτοτε πήρε «διαζύγιο» ακόμα και από τον γραμματέα Συνδικαλιστικού, Γιάννη Μανώλη, με τον οποίο σήκωναν από κοινού το... λάβαρο της αντιμνημονιακής επανάστασης. Χαρακτήρισε «καραγκιοζιλίκια» και «πανηγύρια» τις συνάξεις της λαϊκής Δεξιάς σε αντιμνημονιακές ταβέρνες και αποφάσισε να χαράξει δικό του δρόμο εκτός Ν.Δ.

Το χρονικό της... αυτονόμησης

Η Siemens και η βεντέτα με την οικογένεια Παπανδρέου

Η διάθεση της αυτονόμησής του έχει ρίζες από την εποχή της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens, όπου, ως μέλος της Επιτροπής, συνέταξε χωριστό πόρισμα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που προκάλεσε πολιτική θύελλα. Κατήγγειλε ονομαστικά τη συμμετοχή του Αντρίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στο διοικητικό συμβούλιο ελβετικής εταιρείας που επένδυε σε CDS. Παραμονές, δε, της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής «εκπρόσωπο της Golman Sacks».

Τι τον ενθάρρυνε, εκτός των άλλων, στην απόφασή του να φύγει από την κομματική θαλπωρή και να δοκιμάσει την τύχη του ως αρχηγός, παρά το γεγονός ότι έχει πλήθος δικαστικών διενέξεων μπροστά του; Το γεγονός ότι είδε τους διαδικτυακούς φίλους του να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, από τους 2.500 στους 22.000. Ανέκαθεν αιρετικός, ήταν ο μόνος που στήριξε την υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, κόντρα στην αυτοσαρκαστική φράση του Β. Πολύδωρα «μου δώσατε την αγάπη σας, αλλά όχι την ψήφο σας»!

Της ΛΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
real.gr