01 Μαρτίου 2012

"Καλή επιτυχία Αντώνη στις εκλογές του Απριλίου"

Γράφουμε προηγουμένως για τις συναντήσεις που είχε ο Αντώνης Σαμαράς στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τα όσα γράφονται περί της επιθυμίας για αναβολή των ελληνικών εκλογών που εκφράζουν διάφοροι εταίροι στην ΕΕ...
στη σύνοδο του ΕΛΚ όλοι ευχήθηκαν, αντιθέτως, στον Αντώνη Σαμαρά καλή επιτυχία στις εκλογές του Απριλίου.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε στη σύνοδο είναι ότι ο πρόεδρος του ΕΛΚ Μάρτενς ευχήθηκε στο κλείσιμο των εργασιών “καλή επιτυχία στον Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές του Απριλίου“.
Στη συνάντησή του εξάλλου με την Μέρκελ, ο Σαμαράς τόνισε ότι οι εκλογές θα εκτονώσουν την κοινωνική ένταση, ενώ από την πλευρά της Γερμανίδας καγκελαρίου δεν έγινε καμία αναφορά από την Μέρκελ για τον βίο της κυβέρνησης Παπαδήμου, ή για τις εκλογές.

Ο ίδιος ο Σαμαράς τέλος έκλεισε την δήλωσή του για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε στις Βρυξέλλες με τα εξής:

Αυτό το αρνητικό κλίμα πρέπει να αντιστραφεί το ταχύτερο. “Ώστε να περάσουμε, το ταχύτερο δυνατόν, από το φόβο για τα χειρότερα, στη σταθεροποίηση της οικονομίας και στην αποκατάσταση της ψυχολογίας της αγοράς. Και – πιστέψτε με – το 50% της αγοράς είναι η ψυχολογία. Για να επιστρέψει η ελπίδα στους Έλληνες. Και αυτήν την ελπίδα, θα φέρουν οι εκλογές που έρχονται!

antinews.gr