02 Απριλίου 2012

Πήρε "πόδι" ο Παπαγιάννης από το Ράδιο 9! Σκληρή ανακοίνωση από τον Κοντομηνά με υπονοούμενα για «εκβιασμούς»!!!

Με σκληρή ανακοίνωση, που εξέδωσε η διοίκηση του "Ράδιο 9", υπό τις οδηγίες του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά, ο Γιάννης Παπαγιάννης, αποτελεί οριστικά παρελθόν, από το ραδιόφωνο. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι η ανακοίνωση αφήνει υπονοούμενα "για δοσοληψίες κι εκβιασμούς" σε ότι αφορά τον Παπαγιάννη! Διαβάστε ποια γνωστή δημοσιογράφο στοχοποίησε ο Παπαγιάννης, με αποτέλεσμα ο Κοντομηνάς όχι μόνο να μην του χαριστεί αλλά να τον διώξει κλωτσηδόν...
Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, πρόκειται για την Γιάννα Παπαδάκου, την οποία ο Παπαγιάννης είχε βάλει στο στόχαστρό του, μέσω του παπατζο-fimotro-υ!

Η ανακοίνωση που έβγαλε ο διευθυντής του "ράδιο 9", Γιάννης Ντάσκας, άλλοτε στενός συνεργάτης του Παπαγιάννη, αλλά και συμπαρουσιαστή της ραδιοφωνικής εκπομπής που είχαν είναι χαρακτηριστική:

Το Ράδιο 9 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παπαγιάννη σήμερα, 2 Απριλίου.

Αφορμή αποτέλεσε η αντιδεοντολογική επίθεση του κ. Παπαγιάννη κατά διακεκριμένης και γνωστής για το ήθος και την εντιμότητά της δημοσιογράφου, η οποία δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ την αλήθεια στη μέχρι τώρα τριαντάχρονη καριέρα της. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για δοσοληψίες και εκβιασμούς και πορεύεται πάντα υπό το φως της επωνυμίας.


Τόσο η ιδιοκτησία, όσο και η διοίκηση του σταθμού, καθώς και όλοι οι θιγόμενοι θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής τους από τις συκοφαντίες περί “εκτέλεσης συμβολαίων”.

Έτσι ξεκίνησαν όλα

Ο Παπαγιάννης, φαίνεται πώς έχει ανοίξει δίαυλους επικοινωνίας με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο των διωκτικών όσο και των δικαστικών αρχών.

Μέσω του παπατζομπλόγκ του, fimotro, πήρε σαφή θέση κατά της Γιάννας Παπαδάκου, προσπαθώντας να πλασάρει τον Λαυρεντιάδη ως θύμα σκευωρίας.

Έτσι, λοιπόν, εξηγούνται τα υπονοούμενα που αφήνονται στην ανακοίνωση, που γράφτηκε καθ' υπαγόρευση του Δημήτρη Κοντομηνά.


http://planet-greece.blogspot.com/2012/04/9_5610.html