04 Απριλίου 2012

Ωραία Κυριάκο!! Ναζί δεν θα ψηφίσουμε... τοκογλύφους να ψηφίσουμε;

Συνέντευξη στο ράδιο-ΠΑΣΟΚ (ΝΕΤ FM), και στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» των Γ. Παντελάκη και Β. Μπεσκένη, έδωσε το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος (και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με υποψήφιο αντι-περιφερειάρχη τον συλληφθέντα και ήδη φυλακισθέντα Καραμπέρη). 
Πέραν του ότι υποστήριξε ότι: «Δεν το πιστεύω ότι θα γίνουν εκλογές» (πολύ θα το’ θελε γιατί δε θα ξαναβγεί βουλευτής, ή μήπως έχει γίνει και πάλι –αυτός και ο αρχηγός του- ΛΑ(γ)ΟΣ αυτών που θέλουν αναβολή των εκλογών;), αναφέρθηκε με τον γνωστό τρόπο όλων των πανικόβλητων-πολιτικά ημιθανών πολιτικάντηδων για την Χρυσή Αυγή:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Γιατί τόσο πολιτικό άγχος με την Χρυσή Αυγή»; 
Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Άγχος πρέπει να έχει η δημοκρατία. Αν ο ελληνικός λαός που υπέστη τόσα πριν 50 χρόνια από τους Γερμανούς, θέλει σήμερα τους οπαδούς του ναζισμού και του γερμανισμού να τους βάλει στη Βουλή, δικαίωμά του, δεν θα του στερήσω το δικαίωμα. Πρέπει και ο λαός να αναλάβει τις ευθύνες του, δεν μπορεί από αντίδραση να ψηφίζεις ναζί».

«Ναζί», λοιπόν, δεν ψηφίζουμε. Τοκογλύφους ψηφίζουμε, Κυριάκο;

(ΥΓ): Αλήθεια, τι έγινε Κυριάκο με εκείνα τα 400.000 ευρώπουλα που –σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκευή και 13»- που έβγαλες στη χώρα από την οποία «ο ελληνικός λαός τόσα υπέστη πριν από 50 χρόνια»; Και γιατί δεν εξηγείς πως από 230.000 που δήλωνες στο πόθεν έσχες σου… αυγάτισαν κι έγιναν 400.000; Γέννησαν μήπως;



http://xryshaygh.wordpress.com