18 Απριλίου 2013

Νέο επεισόδιο με την Έλλη Στάη στην ΕΡΤ! Ποια είδηση αρνήθηκε να εκφωνήσει;

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της χθεσινής απογευματινής σύσκεψης του δελτίου στις 19:00, με πρωταγωνίστρια την Έλλη Στάη. H δημοσιογράφος, παρουσία του διευθυντή ειδήσεων, Βασίλη Θωμόπουλου, της Οντίν Λιναρδάτου, του Γιώργου Ευθυμίου, της Κικής Αγγελοπούλου και άλλων στελεχών, αρνήθηκε να διαβάσει το «on» για...
τη δεξίωση της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παρασκήνιο» (μεταξυ μας τωρα: Εδω ειχε απολυτο δικιο! ειναι ειδηση αυτη για την κρατικη τηλεοραση;). Η παρουσιάστρια εκνευρισμένη μίλησε με υποτιμητικά σχόλια για την εφημερίδα, αλλά και την δεξίωση, με αποτέλεσμα στο ραδιομέγαρο να σημειωθεί ταραχή.

Όταν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Αιμίλιος Λιάτσος έδωσε εντολή να τηρηθεί το σενάριο των ειδήσεων όπως είχε αποφασιστεί αρχικά. Η Έλλη Στάη λέγεται ότι επέμεινε στην αρχική της άρνηση και πρότεινε η είδηση να διαβαστεί από άλλη δημοσιογράφο. Τελικά, για να μην κορυφωθεί η κρίση και σε μια προσπάθεια να αμβλυνθεί η ένταση, ο Αιμίλιος Λιάτσος, ζήτησε να προχωρήσει κανονικά το θέμα με άλλον δημοσιογράφο – υιοθετώντας, την πρόταση της παρουσιάστριας, συμπληρώνοντας όμως, ότι θα αποφασίσει για τα συνεχή κρούσματα με την Έλλη Στάη τα επόμενα 24ώρα.

Πηγή: Enimerosi24.gr