19 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ «Πολιτισμος» ΕΡΤ: Βοθρος του κρατικοδιαιτου Κραουνάκη για Μανωλίδου - Γεωργιάδη

«με την ξανθια την κουλη να σε λεει Μπουμπουκο... κι αναρωτιεμαι η καριολα τι χρώμα φοράει βρακί... και γαμιέται όλη φάρα του»

Αλλάζοντας τους στίχους του τραγουδιού που έχει συνθέσει και γράψει στίχους "Ο Άδωνις", επέλεξε να καθυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου ο γνωστός κρατικοδίαιτος Σταμάτης Κραουνάκης, του οποιου η ΜΚΟ τσέπωσε 250.000 μονο επι Καραμανλη (χωρια τι έχει φάει απ' το ΠΑΣΟΚ), τραγουδώντας σε συναυλία για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Επέλεξε έτσι να τραγουδήσει "Πάμε στον Άδωνι για φραπέ που μας λέει κομμούνια, φρικιά, τον σιχαίνονται και οι φοιτητές", επιτιθέμενος φραστικά στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

"Κι εκείνος βγαίνει με μία ξινή, νευρικιά Ευγενία τη λένε που λες", συνεχίζει, τραγουδώντας ο Σταμάτης Κραουνάκης, ξεσηκώνοντας όσους κομμουνιστές βρίσκονταν στη συναυλία.

Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε η σύζυγος του βουλευτή Ευγενία Μανωλίδου, υπενθυμίζοντας πως έχει αποκαλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη "μπουμπούκο" την οποία αποκαλεσε και "κουλη" ενω εκει που το τερμάτισε ήταν όταν είπε για τον Αδωνι "και του γαμιεται ολη η φάρα του". 

Δείτε το βίντεο ενδεικτικό του "πολιτισμού" που παράγει η ΕΡΤ


Κραουνάκης: Πάμε στον Άδωνι για φραπέ που μας... από newsview