23 Απριλίου 2014

Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας μας ξεναγεί στο σπίτι του [βίντεο]

Μια ιδιότυπη ξενάγηση στην κάμερα κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ, ο οποίος έδειξε στον πλανήτη όλους τους χώρους του σπιτιού του, ακόμα και στους πιο προσωπικούς.

Σε ρόλο έμπειρου ρεπόρτερ και με το χαμόγελο στα χείλη, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας διασχίζει μέσα σε 3 λεπτά σχεδόν το διαμέρισμα. Στόχος της ξενάγησης είναι να φανεί στον κόσμο ότι δεν διαθέτει τις υπερπολυτέλειες που είχε ο Γιαννουκόβιτς στις επαύλεις του και ότι ως πολιτικός παραμένει ταπεινός. Οδηγεί λοιπόν την κάμερα, από το μπάνιο στο σαλόνι, στις κρεβατοκάμαρες, στην σύγχρονη κουζίνα του σπιτιού και από εκεί στην έξοδο, εξηγώντας παράλληλα τι βλέπει το κοινό.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως, είναι οι λεπτομέρειες: η κάμερα «ζουμάρει» στην τουαλέτα του μπάνιου, στην σημαία της Ουκρανίας με αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης που βρίσκονται μέσα στο σπίτι, στην κόρη του Γιατσενιούκ που κάθεται στον καναπέ με μια λούτρινη φώκια στην αγκαλιά, αλλά ακόμα και στο... περιεχόμενο του ψυγείου του σπιτιού! Μια ιδιότυπη ξενάγηση στην κάμερα κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ, ο οποίος έδειξε στον πλανήτη όλους τους χώρους του σπιτιού του, ακόμα και στους πιο προσωπικούς!