07 Φεβρουαρίου 2015

Η είδηση της πο@τσας->Anonymous: Η Μέρκελ έκανε παρέα με νεοναζί

Γράφει περιχαρής ο έλληνας δημοσιοκάφρος για να επιβεβαιώσει τις φαντασιώσεις του:

Η Άνγκελα Μέρκελ συναναστρεφόταν με Γερμανούς ναζί; Αυτό ισχυρίζονται οι ANONYMOUS, οι οποίοι ανάρτησαν στη σελίδα τους στο Facebook φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ με σκίνχεντ.

Οι Anonymous δημοσίευσαν στις 5 Φεβρουαρίου 2015 φωτογραφίες προηγούμενης δεκαετίας, στις οποίες η Άνγκελα Μέρκελ έχει φωτογραφηθεί κατά τις συναναστροφές της με νεοναζί.

Ήταν μάλιστα γνωστή ως… «skinheadgirl». Ειρωνικά οι Αnonymous της λένε: «Αυτό θα πει καρριέρα κ. Μέρκελ!».



Φυσικά η Μέρκελ την "προηγούμενη δεκαετία" ήταν καγκελάριος και είχε άλλη εμφάνιση αλλά δε γαμιέται... το θέμα είναι να πούμε τη μαλακία μας και τα γίδια θα την πιστέψουν ούτως ή άλλως...

Όσον αφορά τις φώτο (αν ενδιαφέρεται κανείς) είναι από επίσκεψή της στο Ρόστοκ το 1992 σαν υπουργός νεότητας. Στις 22 Αυγούστου ξέσπασαν επισόδια όταν εκατοντάδες ακροδεξιοί επιτέθηκαν και πολιόρκησαν επί μέρες κτήριο υποδοχής ασύλου με χιλιάδες κατοίκους να τους στηρίζουν με επιφωνήματα και χειροκροτήματα από επόσταση και να παρεμποδίζουν όπως μπορούσαν την Αστυνομία από το να επιβάλλει την τάξη. Τα επεισόδια που κράτησαν 4 μέρες ήταν τα βιαιότερα μέχρι τότε, μετά τον ΙΙ ΠΠ. Στις 31 Αυγούστου επισκέφθηκε την πόλη η Μέρκελ σαν υπουργός νεότητας προκειμένου να σχηματίσει ιδία απόψη για τα επεισόδια και τις αιτίες. Κατά τις επαφές της με αλλοδαπούς και γερμανούς, ακρο-αριστερούς και ακρο-δεξιούς, επισκέφθηκε κέντρο νέων όπου συναντιούνταν σκροδεξιοί για να συζητήσει και μαζί τους... από την εν λόγω επίσκεψή της στο κέντρο και σε άλλα σημεία της πόλης είναι και οι παρακάτω φώτο 

Μάλιστα την επίσκεψη την είχε κάνει μαζί με την τότε υπουργό Δικαιοσύνης του κόμματος των φιλελευθέρων Sabine Leutheusser-Schnarrenberger (είναι αυτή με την κόκκινη ζακέτα στην επόμενη φώτο κάτω αριστερά)




merkel-nazi-1

merkel-nazi-2
merkel-nazi-3