ΣΤΟ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Στη ΓΑΔΑ θα διανυκτερεύσουν Τζένος και Κουρτάκης-Αύριο δικάζονται για συκοφαντική δυσφήμιση του Καμμένου

Το πλέον λυπηρό είναι ότι δικηγόρος του αλητήριου ΣΥΡΙΖΑίου Κουρτάκη είναι ο Βορίδης... κρίμα ρε Μάκη

Ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς θα δικαστούν την Τετάρτη ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης και ο Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας Παναγιώτης Τζένος μετά την ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση που τους άσκησε ο εισαγγελέας.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος καθώς όπως υποστηρίζει  επιτέθηκαν  στον ίδιο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» προκειμένου να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι δύο συλληφθέντες θα παραμείνουν απόψε κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι αστυνομικοί με πολιτικά – 15 τον αριθμό – συνέλαβαν τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο για ένα δημοσίευμα!

Επίσης, σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδότης των “Παραπολιτικών”, Γιάννης Κουρτάκης, προσήλθε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ, αφού η μήνυση αφορούσε και τον ίδιο. Μάλιστα, έγραψε στο facebook: “Όταν παρακράτος Τσίπρα – Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω τίποτα απολύτως να φοβηθώ, θα προσέλθω οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ. Άλλωστε στις δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια”.

Από την πλευρά τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν: "Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, Εκδότη-Διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», διαχειριστή της ιστοσελίδας - διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και νομίμου εκπροσώπου και ιδιοκτήτη της αδειούχου εταιρείας του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και της ιστοσελίδας - διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ".
ΣΤΟ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Στη ΓΑΔΑ θα διανυκτερεύσουν Τζένος και Κουρτάκης-Αύριο δικάζονται για συκοφαντική δυσφήμιση του Καμμένου ΣΤΟ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Στη ΓΑΔΑ θα διανυκτερεύσουν Τζένος και Κουρτάκης-Αύριο δικάζονται για συκοφαντική δυσφήμιση του Καμμένου Reviewed by Dexi Extrem on 00:14 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: