19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Άδωνις τρολάρει τους ΣΥΡΙΖΑίους που έπρεπε να φάνε μολότοφ στο κεφάλι για να δούν "δολοφονική επίθεση" στα Εξάρχεια

"Ελπίζω να μην βγάλει δριμεία ανακοίνωση ο @atsipras για την επίθεση στην Κουμουνδούρου, στον @kmitsotakis έλεγε ότι δεν είναι σοβαρά αυτά..." έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και λίγο αργότερα...
ο Τσίπρας έβγαλε ανακοίνωση να κλαυτεί για τη "δολοφονική επίθεση"


Ενώ θύμισε και τις γνωστές αρλούμπες Σκουρλέτη σαν ένα παράδειγμα της διαχρονικής στήριξης που παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στους εν δυνάμει δολοφόνους αναρχικούς


Στην ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε εμμέσως η ΝΔ θυμίζοντας ότι μόλις προχθές ο Τσίπρας έλεγε άλλα στη Βουλή

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση περίπου 30 ατόμων στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους.
Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων.»

Σημείωσε επίσης ότι «τα σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο διαψεύδουν απόλυτα τον κ. Τσίπρα και τα όσα υποστήριξε από το βήμα της Βουλής απαντώντας στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την έξαρση της εγκληματικότητας. «Ο πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι φανερό ότι εσκεμμένα εθελοτυφλούν μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα της ανομίας και της βίας που έχει γίνει καθημερινότητα» επεσήμανε ο Μ. Χαρακόπουλος.