ΒΙΝΤΕΟ-Κουμπάρος Σώρρα: Νιώθω λίγο άσχημα που καταδίκασα τον «σωτήρα»! Η σύζυγός του είναι ο ιθύνων νους

Λίγο μετά την καταδικαστική απόφαση για τον Αρτέμη Σώρρα, ο κουμπάρος του, που τον καταδίκασε, μίλησε on camera.

«Σήμερα είναι ημέρα που νιώθω λίγο άσχημα, γιατί διέκοψα την πορεία της Ελλάδας προς τη σωτηρία, γιατί καταδίκασα τον "σωτήρα" και ο "σωτήρας" θα εκτίσει ποινή πλέον γιατί δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η έφεση. Νιώθω λίγο άβολα», είπε αρχικά ο Φώτης Λεπίδας.

Μάλιστα, δήλωσε ότι «ιθύνων νους» της όλης απάτης ήταν η σύζυγός του, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν πληρώνεται αυτή η ποινή» (σ.σ.: για να αποφυλακιστεί).

Ο κ. Λεπίδας είπε επίσης ότι ήταν η τρίτη φορά που ο Σώρρας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την υπόθεση και ότι «έστειλε δικηγόρο από την Καλαμάτα που ζήτησε αναβολή». Αλλά «επειδή έχει ζητήσει τρεις φορές αναβολή, με τρεις διαφορετικούς δικηγόρους, το δικαστήριο, σκεπτόμενο σωστά, δεν του έδωσε αναβολή».

Επιπλέον, μίλησε και για την προσωπική του περιπέτεια με τον Αρτέμη Σώρρα και πώς ο «σωτήρας» τον εκμεταλλεύθηκε.

Δείτε τον να μιλάει στην κάμερα του Patras TV:


Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος και κουμπάρος του Σώρρα για την σύζυγό του

Ο δικηγόρος κ. Φώτης Λεπίδας, μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live», για την 8ετή ποινή φυλάκισης στον Αρτέμη Σώρρα, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κ. Λεπίδας είπε χαρακτηριστικά πως «Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, η οποία καταδικάστηκε και η ίδια, είναι ο ιθύνων νους όλης αυτής της τρομερής αθλιότητας των ανθρώπων που εμφανίζονται ως σωτήρες, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες».

Ο δικηγόρος, που είναι και κουμπάρος του ζεύγους, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να χρησιμοποιείται σαν ιδιότητα του «κουμπάρου», καθώς όπως λέει «εμείς οι δικηγόροι παντρεύουμε και βαφτίζουμε πολύ κόσμο. Είμαι απλά ένας δικηγόρος και τίποτα άλλο.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι γονιδιακά απατεώνας, και η γυναίκα του το ίδιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έκαναν κάτι άλλο από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, από το να δημιουργούν υποθέσεις απατηλής εκμετάλλευσης ανθρώπων», δήλωσε στη συνέχεια εξοργισμένος.

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Κουμπάρος Σώρρα: Νιώθω λίγο άσχημα που καταδίκασα τον «σωτήρα»! Η σύζυγός του είναι ο ιθύνων νους ΒΙΝΤΕΟ-Κουμπάρος Σώρρα: Νιώθω λίγο άσχημα που καταδίκασα τον «σωτήρα»! Η σύζυγός του είναι ο ιθύνων νους Reviewed by Dexi Extrem on 19:06 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: