16 Μαρτίου 2017

Οι ενωτικές αναφορές Μητσοτάκη για Καραμανλή – Σαμαρά – Μεϊμαράκη-Συνάντηση με Βαγγέλα τη Δευτέρα

Αναφορές και για τους τρείς πρώην προέδρους οι οποίοι ήταν παρόντες στην συνεδρίαση, επέλεξε να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας τους στην ΚΟ της ΝΔ στην αίθουσα της Γερουσίας.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στους δύο πρώην πρωθυπουργούς Καραμανλή και Σαμαρά είπε:  «Η ΝΔ, διαχρονικά, είναι δύναμη σταθερότητας. Το 2009 είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που ήταν μπροστά, έγκυρα και έγκαιρα. Το 2014 μία κυβέρνηση της ΝΔ ήταν έτοιμη να βγάλει τη χώρα από την κρίση, αλλά το 2015 επικράτησαν οι δυνάμεις του λαϊκισμού».

Όσον αφορά στην περίοδο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η οποία αποτέλεσε σημείο τριβής το προηγούμενο διάστημα, μεταξύ του πρώην προέδρου του κόμματος και του Μάκη Βορίδη, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως η ΝΔ το 2015 έπραξε το καθήκον της απέναντι στην πατρίδα, κρατώντας υπεύθυνη και εθνική στάση, «κλείνοντας» το συγκεκριμένο θέμα και στέλνοντας σαφές μήνυμα ενότητας στον προκάτοχο του.


Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη-Ευ. Μεϊμαράκη την προσεχή Δευτέρα 20 Μαρτίου

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα έχει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, την προσεχή Δευτέρα 20 Μαρτίου, στις 12:30, στο γραφείο του στη Βουλή.

Η συνάντηση ανακοινώθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Έρχεται, δε, στον απόηχο των παλαιότερων διαρροών του κ. Μεϊμαράκη «για τσάμπα μάγκες στο κόμμα, που δηλώνουν εκ τους ασφαλούς ότι δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση».