Κυριάκος: Οι ασθενέστεροι πληρώνουν το κόστος για τρία χαμένα χρόνια

Ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ

«Στόχος της Νέας Δημοκρατίας, στον τομέα του τουρισμού, είναι να γίνει η Ελλάδα ένα παντοδύναμο Brand στην Ευρώπη». Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της κλειστής συνεδρίασης της 25ης γενικής συνέλευσης του ΣΕΤΕ. Την ίδια στιγμή ανάφερε ότι θα σταθεί αρωγός και στη νέα διοίκηση του συνδέσμου.


«Σήμερα, διαπιστώνουμε το μεγάλο κόστος τριών χαμένων χρόνων για την κοινωνία και για την οικονομία. Αλλά διαπιστώνουμε, επίσης, σημαντικές επιπρόσθετες επιβαρύνσεις για όλους τους Έλληνες και ειδικά τους ασθενέστερους.

Θέλω να σας πω ότι αυτή η εξέλιξη δεν ήταν - και δεν είναι - μια νομοτελειακή εξέλιξη. Είναι αποτέλεσμα πολύ συγκεκριμένων επιλογών. Όσο συγκεκριμένες, όμως, και αν ήταν αυτές οι επιλογές, θέλω να ξεκαθαρίσω - και σε εσάς - ότι υπάρχει άλλος δρόμος για να βγει η χώρα από την κρίση. Είναι ο δρόμος ο οποίος στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα. Είναι ο δρόμος ο οποίος φέρνει την προσέλκυση επενδύσεων σε απόλυτη προτεραιότητα. Είναι ο δρόμος ο οποίος θέτει το νοικοκύρεμα του Κράτους σε πρώτη προτεραιότητα. Ένας δρόμος ο οποίος πρεσβεύει ένα διαφορετικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής με συμμάζεμα των κρατικών δαπανών, αλλά και με χαμηλότερους φόρους και για τις επιχειρήσεις, αλλά και για τους πολίτες» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/mitsotakis-stochos-ellada-na-gini-ena-pantodinamo-brand-stin-evropi
Κυριάκος: Οι ασθενέστεροι πληρώνουν το κόστος για τρία χαμένα χρόνια Κυριάκος: Οι ασθενέστεροι πληρώνουν το κόστος για τρία χαμένα χρόνια Reviewed by Dexi Extrem on 12:32 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: