Πάρτι στο Facebook για τον 19χρονο ΠΑΟΚτσή στρατιώτη

Η ενέργεια του Κύπριου φαντάρου να «εξαφανιστεί» προκειμένου για να δει την ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος δεν έμεινε ασχολίαστη στο twitter από οπαδούς του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ τρελάθηκαν από την αφοσίωση του νεαρού και ζητούν μέχρι και βράβευση του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το πάρτι που έστησαν στο Facebook

Σημειώνεται ότι ο 19χρνος ο οποίος είχε μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου είναι από χθες βράδυ στο σπίτι του, ωστόσο πλέον θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις προς την Εθνική Φρουρά και την Αστυνομία.

Ο 19χρονος αφού πρώτα ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία κατευθύνθηκε στον Βόλο προκειμένου να παρακολουθήσει την "τιτανομαχία" ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου. Χθες, από Θεσσαλονίκη επέστρεψε αεροπορικώς στην Πάφο και πλέον βρίσκεται ασφαλής στην οικογενειακή εστία...

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην καταγγελία ο πατέρας του, ο γιος του είχε λάβει υπηρεσιακή άδεια από τη μονάδα που υπηρετεί, κάτι το οποίο ήταν εν αγνοία του.

Την Παρασκευή είχε δηλώσει στους γονείς του ότι είχε περάσει στα κατεχόμενα προκειμένου να ξεκουραστεί, ωστόσο το περασμένο Σάββατο το τελευταίο ίχνος του εντοπίστηκε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, επιβιβαζόμενος σε πτήση προς Κωνσταντινούπολη, οπότε έκτοτε δεν έχει πλέον δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Εφόσον σήμερα ο 19χρονος δεν μετέβαινε στην μονάδα του, 3 μέρες δηλαδή αφότου έλειπε απ εκεί, θα κηρυσσόταν λιποτάκτης, ωστόσο δεν αποκλείονται κάποιας μορφής συνέπειες εις βάρος του, καθώς δεν είχε λάβει την ειδική άδεια η οποία απαιτείται, προκειμένου να ταξιδέξει ως στρατεύσιμος εκτός Κύπρου, επιλέγοντας να παρανομήσει, περνώντας στα κατεχόμενα και από κει στην Τουρκία, βυθίζοντας βέβαια στην αγωνία τους οικείους του.

http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=219254&catid=1
Πάρτι στο Facebook για τον 19χρονο ΠΑΟΚτσή στρατιώτη Πάρτι στο Facebook για τον 19χρονο ΠΑΟΚτσή στρατιώτη Reviewed by Dexi Extrem on 00:11 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: