ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ! Βρετανοί τουρίστες καταγγέλλουν σεξουαλική επίθεση από υπαλλήλους ξενοδοχείου στην Τουρκία

Για σεξουαλική επίθεση κατηγορούν το προσωπικό τουρκικού ξενοδοχείου τέσσερις Βρετανοί τουρίστες- τρεις γυναίκες κι ένας νεαρός άνδρας- οι οποίοι ταξίδευαν στο εξωτερικό για πρώτη φορά. Όπως υποστηρίζουν, όταν το κατήγγειλαν στην αστυνομία, αλλά αυτή τους αγνόησε και δεν τους βοήθησε.

Η παρέα έμεινε στο ξενοδοχείο «Savk» στην Αλάνια της Τουρκίας. Τρεις ημέρες μετά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο, ένα από τα κορίτσια ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από ένα μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου. Την επόμενη ημέρα, μία άλλη κοπέλα -19 ετών- ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μία ομάδα ανδρών ενώ βρισκόταν στην παραλία.

Όπως υποστηρίζουν οι Βρετανοί, όταν κατήγγειλαν το περιστατικό στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, το προσωπικό στη ρεσεψιόν γέλασε και δεν τους έδωσε σημασία. Μάλιστα, στη συνέχεια κατηγορήθηκαν από το προσωπικό του ξενοδοχείου ότι "έπιναν πολύ" και ότι επεδίωκαν "ομαδικό σεξ".

Η μητέρα ενός εκ των τριών κοριτσιών από το Σάρεϊ υποστήριξε ότι η βρετανική πρεσβεία τους συμβούλευσε να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Το σάιτ, μέσω του οποίου έγινε η κράτηση στο ξενοδοχείο, δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν θα μπορούσε να προσφέρει εναλλακτική διαμονή λόγω περιορισμένης τοπικής διαθεσιμότητας. Υποστηρίζουν ότι έδωσαν επιστροφή χρημάτων για μια νέα κράτηση και ότι ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου τους έδωσε ένα μέρος για να μείνουν.

Πηγή: Daily Mail, *φωτο αρχείου
ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ! Βρετανοί τουρίστες καταγγέλλουν σεξουαλική επίθεση από υπαλλήλους ξενοδοχείου στην Τουρκία ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ! Βρετανοί τουρίστες καταγγέλλουν σεξουαλική επίθεση από υπαλλήλους ξενοδοχείου στην Τουρκία Reviewed by Dexi Extrem on 7/23/2017 07:43:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: