25 Ιουλίου 2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ! Η πρόβλεψη Τσίπρα για το επιτόκιο δανεισμού

Με τις απαιτούμενες τιμές γιορτάστηκε και φέτος στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου η 43η επέτειος από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς, αμέσως, μετά την ομιλία του κατευθύνθηκε προς το κιόσκι που βρίσκεται στο βάθος του κήπου.

Εκεί, οι πολιτικοί αρχηγοί μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετή ώρα, ενώ μαζί τους κάθισε και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης.

Η μόνη είδηση που βγήκε από την κουβέντα μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών αφορά στην έξοδο της χώρας στις αγορές. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το επιτόκιο δανεισμού θα είναι γύρω στο 4,7%. «Μπορούμε να πάρουμε και ένα επιτόκιο κοντά στο 4%» αποκρίθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης προς τον πρωθυπουργό. «Είναι πολύ δύσκολο. Αν πάρουμε σήμερα 4% την επόμενη πόσο θα πετύχουμε 3%;» ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα.

Να σημειωθεί ότι την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατευθυνόταν προς το κιόσκι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρούσε δίπλα δίπλα με τη Φώφη Γεννηματά. Καποια στιγμή ο Βασίλης Λεβέντης κοντοστέκεται δίπλα στους και αναφωνεί «να η επόμενη κυβέρνηση».

Ο πρωθυπουργός κατά την αποχώρησή του από το χώρο όπου είναι το κιόσκι και μέχρι την έξοδό του από τον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με κόσμο που του το ζητούσε. Μάλιστα ανάμεσα στα άτομα που του ζήτησαν να φωτογραφηθούν ήταν και ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης, μόλις έβγαλαν τη φωτογραφία ο κ. Τσίπρας είπε με νόημα «κανόνισε να σε διαγράψουν τώρα που έβγαλες φωτογραφία μαζί μου».

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/provlepsi-tsipra-gia-to-epitokio-danismou