ΑΛΕΞΗ ΚΟΨΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ! ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Οι σπαρταριστοί διάλογοι στο προεδρικό -Τα μπάνια Καμμένου, τα... ψάρια επί ΝΔ και το ποσέ του Τσίπρα [εικόνες]

Το χαλαρό κλίμα στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνετέλεσε και για μερικούς... σπαρταριστούς διαλόγους μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Λόγω ημερών, τα μπάνια στη θάλασσα και οι διακοπές ήταν σε... πρώτο πλάνο στις μεταξύ τους συζητήσεις, ενώ δεν έλειψαν και τα στιλιστικά σχόλια.


«Σε βλέπω μαυρισμένο», είπε κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας στον Πάνο Καμμένο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του απάντησε «Κάνω μπάνια το πρωί και έχει πολλά ψάρια». «Εχουμε ανάπτυξη, επί Νέας Δημοκρατίας δεν είχε ούτε ψάρια», ήταν η απίθανη απάντηση του πρωθυπουργού.


Ιδιαίτερα παρατηρητικός αποδείχθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που δεν του ξέφυγε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας άλλαξε ποσέ. «Βλέπω αναβάθμιση, περάσαμε από το λευκό στο πουά», αστειεύτηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στην έκδοση ομολόγου. «Λόγω αγορών, είπαμε να αναβαθμιστούμε», του απάντησε.

Τέλος, οι διακοπές αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης στο «πηγαδάκι» του Βασίλη Λεβέντη με τον κ. Τσίπρα. Οταν τον ρώτησε σχετικά ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, ο πρωθυπουργός του απάντησε ότι δεν θα πάει διακοπές. «Ούτε και εγώ», του είπε ο κ. Λεβέντης.ΑΛΕΞΗ ΚΟΨΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ! ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Οι σπαρταριστοί διάλογοι στο προεδρικό -Τα μπάνια Καμμένου, τα... ψάρια επί ΝΔ και το ποσέ του Τσίπρα [εικόνες] ΑΛΕΞΗ ΚΟΨΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ! ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Οι σπαρταριστοί διάλογοι στο προεδρικό -Τα μπάνια Καμμένου, τα... ψάρια επί ΝΔ και το ποσέ του Τσίπρα [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 7/24/2017 09:38:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: