ΝΔ σε Τσίπρα: Απάντησε για Βαρουφάκη - Καταδίκασε τον Μαδούρο

Η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια

Για ένοχη σιωπή του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη κάνει λόγο σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.


Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά απαντήσεις από τον πρωθυπουργό για τα όσα υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών που ουσιαστικά εμφανίζουν τον Αλέξη Τσίπρα να συζητά την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.

Στη δήλωσή του ο Βασίλης Κικίλιας ζητά επίσης από την κυβέρνηση να καταδικάσει τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα «εκτός και αν οι σχέσεις του κ. Τσίπρα με το καθεστώς Μαδούρο δεν το επιτρέπουν» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση Κικίλια

«Την ημέρα που οι πολίτες αναστενάζουν από την πρώτη δόση της βαριάς φορολογίας, η σιωπή του κ. Τσίπρα γίνεται ακόμη πιο ένοχη.

Οι Έλληνες πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια τις ζαριές που έπαιξε με την τύχη της χώρας ο κ. Τσίπρας και η παρέα του.

Περιμένουμε όλοι τις απαντήσεις του στις αποκαλύψεις του κ. Βαρουφάκη, ότι συζητούσε κατ’ εντολήν του, με τον κ. Σόιμπλε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Επίσης περιμένουμε να καταδικάσει τη βίαιη καταστολή και τις δολοφονίες διαδηλωτών στην Βενεζουέλα.

Εκτός εάν οι σχέσεις του κ. Τσίπρα με το καθεστώς Μαδούρο δεν του το επιτρέπουν».
ΝΔ σε Τσίπρα: Απάντησε για Βαρουφάκη - Καταδίκασε τον Μαδούρο ΝΔ σε Τσίπρα: Απάντησε για Βαρουφάκη - Καταδίκασε τον Μαδούρο Reviewed by Dexi Extrem on 7/31/2017 03:05:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: