Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Ν.Δ για Βαρουφάκη: ΟΚ! Περιμένουμε λοιπόν τη συγγνώμη σας σε Σαμαρά-Στουρνάρα

Καλή η ιδέα Βαρουφάκη να ζητήσει ο Τσίπρας συγνώμη από τους κκ Σαμαρά και Στουρνάρα, αλλά ας το πράξει και ο ίδιος, δηλώνει δηκτικά σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.


"Ο κ. Βαρουφάκης είχε επιτέλους μια καλή ιδέα: Να ζητήσει ο κ. Τσίπρας συγνώμη από τους κ. Σαμαρά και Στουρνάρα για όσα έλεγε το 2014, όταν η Ελλάδα είχε βγει στις αγορές ή αλλιώς να σταματήσει να θριαμβολογεί.

Προσυπογράφουμε την παρότρυνση. Και περιμένουμε να το πράξει και ο ίδιος για την τεράστια βλάβη που και εκείνος, αλλά πρωτίστως ο κ. Τσίπρας, προκάλεσαν στη χώρα, φορτώνοντας τους πολίτες με ζημιά 100 δις ευρώ, δύο νέα Μνημόνια, μακρά λιτότητα και εξοντωτικούς φόρους" αναφέρει χαρακτηριστικά η Οδός Πειραιώς.

Και ξεκαθαρίζει ότι: "Οι δημόσιες αντεγκλήσεις των κ. Τσίπρα και Βαρουφάκη για το ποιος έφταιξε περισσότερο δεν αθωώνουν κανέναν. Ευθύνονται όλοι, από κοινού και εις ολόκληρον.
 
Η κανονικότητα στην Ελλάδα θα επιστρέψει όταν όλοι εκείνοι που ανέβηκαν στην εξουσία με ψέματα και λάσπη και εν συνεχεία ζημίωσαν τη χώρα με την παροιμιώδη ανικανότητά τους, αποτελέσουν παρελθόν. Μαζί με την τοξικότητα, το διχαστικό λόγο, τον αυταρχισμό και την αλαζονεία της δημόσιας παρουσίας τους".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου