ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Ο Βούτσης ντρόπιασε το κοινοβούλιο απελευθερώνοντας τα μέλη του Ρουβίκωνα-Ο Τσίπρας είναι ψεύτης, θα δούμε αν είναι και κλέφτης

Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις το «ντου» του Ρουβίκωνα στο προαύλιο της Βουλής και κυρίως η εντολή του Νίκου Βούτση, σε συνεννόηση με τον Νίκο Τόσκα, να αφεθούν ελεύθεροι αυτοί που συνελήφθησαν.


Ο πρόεδρος της Βουλής «έκανε κατάχρηση εξουσίας και ντρόπιασε το κοινοβούλιο», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ χαρακτήρισε το γεγονός ως ένα «τεράστιο ιστορικό λάθος» του κ. Βούτση, το οποίο θα σημαδεύσει τη θητεία του.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι είναι παντελώς αδιανόητο το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία δέχτηκε να μεταφέρει μέλη του Ρουβικώνα και να τους επιστρέψει στη Βουλή. «Θα αρνιόμουν τέτοια εξευτελιστική εντολή αν ήμουν στην θέση τους», σημείωσε.


Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στον κ. Βούτση, με την οποία του ζητά εξηγήσεις για τις συγκεκριμένες ενέργειές του.

Ακόμη, αναφερόμενος στη δήλωση του πρωθυπουργού στον Guardian ότι μπορεί να τον αποκαλούν ψεύτη αλλά δεν μπορούν να τον πουν κλέφτη, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι είναι προφανές πως ο κ. Τσίπρας είναι ψεύτης και έφερε ως παράδειγμα ότι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το καλοκαίρι του 2015 είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές, πήρε της ψήφο της ΝΔ για το τρίτο Μνημόνιο και μετά πήγε τη χώρα στις κάλπες.

«Αυτό είναι προϊόν ενός ψευδούς», δήλωσε. «Αν είναι και κλέφτης ο κ. Τσίπρας μένει να αποδειχθεί. Θα το δούμε όταν ερευνήσουμε τις αποφάσεις του στο μέλλον, όταν έρθουμε στην εξουσία και θα τα ψάξουμε όλα», πρόσθεσε.
ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Ο Βούτσης ντρόπιασε το κοινοβούλιο απελευθερώνοντας τα μέλη του Ρουβίκωνα-Ο Τσίπρας είναι ψεύτης, θα δούμε αν είναι και κλέφτης ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Ο Βούτσης ντρόπιασε το κοινοβούλιο απελευθερώνοντας τα μέλη του Ρουβίκωνα-Ο Τσίπρας είναι ψεύτης, θα δούμε αν είναι και κλέφτης Reviewed by Dexi Extrem on 7/29/2017 12:45:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: