Ποιον σπρώχνει το Μαξίμου να πάρει το «Εψιλον»

Ο Φίλιππος Βρυώνης έχει αποφασίσει την οριστική αποχώρησή του από τα τηλεοπτικά επιχειρηµατικά δρώµενα;

Ανεξάρτητα από τις ζυµώσεις που λαµβάνουν χώρα µε φόντο τη νέα διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες (άλλωστε, κανείς δεν µπορεί να γνωρίζει πότε θα µπει στην τελική ευθεία η σχετική διαδικασία), πληροφορίες θέλουν το Μέγαρο Μαξίµου... να προτρέπει τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει (άµεσα) στην εξαγορά του τηλεοπτικού σταθµού «Ε» από τον επιχειρηµατία Φίλιππο Βρυώνη.

Το γεγονός ότι διαθέτει αρκετές ώρες ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραµµα και ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων που µπορεί να µην έχει την τηλεθέαση των υπόλοιπων καναλιών εθνικής εµβέλειας, αλλά έχει αξιοπρεπές κοινό, φαίνεται πως δελεάζει το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ. Σε συνδυασµό µε τις εκποµπές του και τα Σαββατοκύριακα, ελπίζουν ότι, αν καταφέρουν να έχουν θετική αντιµετώπιση από το συγκεκριµένο κανάλι, θα έχουν αρκετά περισσότερα σε επίπεδο επικοινωνίας από όσα µε την ΕΡΤ.

Εξάλλου, όπως είχαν αποκαλύψει και στο παρελθόν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί παλαιότερα στο «Μακεδονία Παλλάς», ιδιοκτησίας του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ, προκειµένου να ιχνηλατηθεί το τοπίο για την πιθανή είσοδο του τελευταίου στο κανάλι του Βρυώνη. Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος που δείχνει η κυβέρνηση, ρόλο στις παρασκηνιακές επαφές φαίνεται να έχει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαµπουράρης, ο οποίος θα επιθυµούσε την είσοδο και του επιχειρηµατία ∆ηµήτρη Μελισσανίδη στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σηµειωθεί η πληροφορία που θέλει τον Φίλιππο Βρυώνη να έχει αποφασίσει την οριστική αποχώρησή του από τα τηλεοπτικά επιχειρηµατικά δρώµενα. Αυτό σηµαίνει ότι διευκολύνονται οι παρασκηνιακές επαφές για την πώληση του «Ε».

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/paraskiniakes-epafes-gia-tin-polisi-tou-epsilon
Ποιον σπρώχνει το Μαξίμου να πάρει το «Εψιλον» Ποιον σπρώχνει το Μαξίμου να πάρει το «Εψιλον» Reviewed by Dexi Extrem on 14:23 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: