11 Ιουλίου 2017

Ευτυχώς, ο ISIS δεν έχει καταλάβει, ακόμη, την Αθήνα!

Μπορώ να γράψω ότι σε πολλές ισλαμικές χώρες η γυναίκα είναι καταπιεσμένη ή θα με βρει κανείς Δημητράς και θα με πεθάνει στα δικαστικά έξοδα; Αλλά δεν φταίνε όσοι χρησιμοποιούν τον αντιρατσιστικό νόμο του «ακροδεξιού Σαμαρά». Φταίνε όσοι πίεσαν αφόρητα την τότε κυβέρνηση για την υιοθέτηση αυτού του εκτρώματος. Οι επαγγελματίες ανθρωπιστές; Σιγά, ένα επάγγελμα κάνουν κι αυτοί.


Θα θυμάστε το κλίμα που επικρατούσε τότε με την υπόθεση Μπαλτάκου. Είχε ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων, με τον κ. Σαμαρά να κατηγορείται από πλήθος «προοδευτικών ανθρώπων» ως… συνεργάτης της Χρυσής Αυγής αν όχι για απευθείας απόγονος των κατοχικών κυβερνήσεων. Και ήρθε αυτός ο προοδευτικός κόσμος και απαίτησε και πέτυχε με αυτό το κλίμα τον αντιρατσιστικό νόμο.

Τι κατάφερε αυτός ο νόμος – έκτρωμα. Να βάλει φίμωτρο στους ανθρώπους! Δεν τολμάει κανείς να πει κάτι που είναι αντίθετο στη λεγόμενη πολιτική ορθότητα και κινδυνεύει να βρεθεί απέναντι σε εισαγγελείς και δίκες. Και ναι μεν οι εισαγγελείς θα κάνουν την δουλειά τους με βάση τον Νόμο, αλλά οι νόμοι φτιάχνονται από εμάς! Δικές μας είναι οι επιλογές. Ο «υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» κ. Δημητράς θα εκμεταλλευτεί τον νόμο και θα μηνύσει όποιον νομίζει ότι τον παραβιάζει, όπως έχει δικαίωμα να πράξει ο κάθε πολίτης. Από εκεί και πέρα ο εισαγγελέας θα κάνει την δουλειά του και ο πρόεδρος του Δικαστηρίου την δική του, με βάση τον Νόμο. Το να ψηφίζουμε τέτοιους νόμους και ύστερα να κατηγορούμε τον κ. Δημητρά, είναι υποκριτικό. Τουλάχιστον αυτό.

Μπορούμε να πούμε την αλήθεια για το Ισλάμ; Η αλήθεια είναι πως όχι! Το μόνο που επιτρέπεται σε αυτή την χώρα είναι να ιδρύσει κανείς μία ΜΚΟ και να συμμετάσχει στο πάρτι που στήθηκε στο όνομα του προσφυγικού δράματος. Το τι πραγματικά συμβαίνει, όμως, στον μουσουλμανικό κόσμο και τους κινδύνους που κρύβουν αυτές οι κοινωνίες για την Δύση είναι ένα θέμα που στην Ελλάδα τείνει να εξελιχτεί σε ταμπού.

Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο που έγραψε η Κέζα Λώρη στο Βήμα και πείτε μου τι το κακό βρίσκετε σε αυτό το άρθρο. Αν αυτό το άρθρο είναι επιλήψιμο, τότε ας σταματήσουμε να μιλάμε και να γράφουμε. Ας σταματήσουμε να σκεφτόμαστε. Και ας δεχτούμε την επέκταση της Σαρίας σε όλη την χώρα. Και όχι μόνο στην Δυτική Θράκη. Που κακώς ισχύει κι εκεί!

Πρόσφατα δημοσιεύσαμε το άρθρο του Mustafa Akyol: «Ισλάμ και κλασσικός φιλελλευθερισμός: Είναι συμβατα»;. Σκέπτομαι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι τυχερός που ζει στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα. Τουλάχιστον είναι ακόμη έξω από την φυλακή κι ας ζει σε μία χώρα που ο ηγέτης της έχει γεμίσει τις φυλακές με «αντιφρονούντες».

Είναι φανερό ότι ο νόμος αυτός πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να τον στείλουμε στον κάλαθο των αχρήστων. Κι όσοι διασπείρουν το φυλετικό μίσος; Πλάκα κάνουμε! Μιλάμε για ρατσισμό, όταν ο σημερινός αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων έχει γράψει αυτά που έγραψε στο twitter και ύστερα εγκαλούμε για ρατσισμό την Σώτη Τριανταφύλλου και την Λώρη Κέζα. Μιλάμε για νόμο περί ρατσισμού, όταν έχουμε επιτρέψει την κάθοδο σε εκλογές κομμάτων με άκρως ρατσιστικό λόγο. Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Κι εν πάση περιπτώσει, εδώ θα αντιμετωπίσουμε αργά ή γρήγορα πολύ σοβαρά θέματα που σχετίζονται με την αναγκαστική μας συμβίωση με ανθρώπους που δεν έχουν τις ίδιες βιωματικές εμπειρίες με μας. Καλώς ή κακώς πολλές ισλαμικές κοινωνίες είναι ένας άλλος κόσμος από τον δικό μας. Τι θα κάνουμε; Θα συνεχίσουμε να κλείνουμε τα μάτια και να προσποιούμαστε ότι δεν συμβαίνει κάτι; Μα αυτός είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να ενισχύσουμε μαζικά την Χρυσή Αυγή. Αυτό θέλουμε;

Θανάσης Μαυρίδης

thanasis.mavridis@liberal.gr

http://www.liberal.gr/arthro/151723/apopsi/th-mauridis/eutuchos-o-ISIS-den-echei-katalabei-akomi-tin-athina.html