Βίντεο: Πολύνεκρη μετωπική σύγκρουση τρένων στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 36 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.


Το ένα τρένο ταξίδευε από το Κάιρο και το άλλο από το Πορτ Σάιντ, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά στην Αλεξάνδρεια, αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Χορσίντ στην ανατολική Αλεξάνδρεια. Στις εικόνες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, διακρίνονται δύο βαγόνια του ενός τρένου που έχουν εκτροχιαστεί, ενώ οι ομάδες διάσωσης μεταφέρουν τους νεκρούς και τους τραυματίες προς τα ασθενοφόρα.

Ο εισαγγελέας Ναμπίλ Σαντέκ διέταξε να διεξαχθεί επειγόντως έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Το βρετανικό δίκτυο BBC μεταδίδει, επικαλούμενο αιγυπτιακά ΜΜΕ, ότι η μία αμαξοστοιχία είχε ξεκινήσει από το Κάιρο και η άλλη από το Πορτ Σάιντ όταν συγκρούστηκαν μετωπικά.

Το 2002, πυρκαγιά που ξέσπασε σε τρένο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 370 ανθρώπων σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων νότια του Καϊρου. Ήταν η πλέον πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην ιστορία της Αιγύπτου.

Δείτε το βίντεο:
Βίντεο: Πολύνεκρη μετωπική σύγκρουση τρένων στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου Βίντεο: Πολύνεκρη μετωπική σύγκρουση τρένων στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου Reviewed by Dexi Extrem on 8/11/2017 07:46:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: