20 Σεπτεμβρίου 2017

Βίντεο: Δείτε την ΒΛΑΜΜΕΝΗ του Κουρουμπλή που γελούσε με τον Μητσοτάκη στη Βουλή

«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο κ. Μητσοτάκης
Την ήδη δυσχερή θέση του υπουργού Ναυτιλίας Πάνου Κουρουμπλή επιδείνωσε η στενή του συνεργάτης καθώς κατά την διάρκεια της σημερινής, κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος επέλεξε – αντί να συμβουλεύει τον υπουργό – να ειρωνεύεται τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και άλλους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης.

Η μετακλητή υπάλληλος άρχισε να κάνει ειρωνικές γκριμάτσες την ώρα που στο βήμα ήταν ο κ. Μητσοτάκης ενώ σε κάποιο σημείο θεώρησε σωστό να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια προκαλώντας την έκρηξη του αρχηγού της ΝΔ.

«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο κ. Μητσοτάκης.

Παρά ταύτα η συνεργάτης του υπουργού δεν συνετίστηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί τις παρατηρήσεις και του κ. Γιώργου Αμυρά (Ποτάμι): «Δεν μου έχει ξανασυμβεί να βλέπω σύμβουλο Υπουργού, υποθέτω, την κυρία, να κάνει συνεχώς γκριμάτσες και να γελάει. Κυρία μου, που βρίσκεστε στο muppet show; Βρίσκεστε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δηλαδή, όταν έρθει η σειρά μας να τοποθετηθούμε, θα έχουμε την κυρία να κάνει γκριμάτσες. Σας παρακαλώ».

Για το ίδιο θέμα δε και ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης (ΝΔ) επισήμανε: «Επιθυμούμε την αποβολή της κυρίας συμβούλου του Υπουργού, η οποία με τη στάση και τη συμπεριφορά της προσβάλλει το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν είναι δυνατόν να ανεχθούμε τέτοιου είδους συμπεριφορά».

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, δεξιά του ο υπουργός Ναυτιλίας και πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η σύμβουλος του υπουργού που γελούσε ειρωνικά όταν ο πρόεδρος της ΝΔ μιλούσε στην επιτροπή Περιβάλλοντος για τη ρύπανση από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη»





Δείτε το βίντεο με τη σύμβουλο του Παναγιώτη Κουρουμπλή να γελά την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφωνεί ομιλία: