11 Ιουνίου 2018

ΣΚΙΤΣΑ! Τραμπούκο ΣΥΡΙΖΑίων στον ΑΡΚΑ: "Είσαι ομοφοβικός"-Σας έχω γειωμένους τους απαντάει

Χθες το βράδυ ο ΑΡΚΑΣ αναδημοσίευσε (όπως κάνει πολλές φορές) στη σελίδα του στο Facebook ένα παλαιότερο σκίτσο με ένα πολύχρωμο σκάκι... αυτό:


Οι γνωστοί προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ είδαν την ευκαιρία που έψαχναν τόσο καιρό για να τον χτυπήσουν: Τον κατηγόρησαν για "ομοφοβία" και άρχισαν να τον βαράνε συντονισμένα:



Τελικά ο Αρκάς τους έκανε τη χάρη και τους απάντησε με μια ανακοίνωση και έναν νέο σκίτσο όπου λίγο πολύ τους έλεγε "στα παπάρια μου κι αν με λέτε ομοφοβικό":

«Το σκίτσο με το πολύχρωμο σκάκι του Αρκά είναι παλιό, περιλαμβάνεται στο βιβλίο ΧΑΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το gay pride. Το ότι ανέβηκε ξανά χθες είναι τυχαίο, αλλά απέδειξε για άλλη μια φόρα το πώς μπορεί σκόπιμα να παρερμηνευτεί οτιδήποτε στα σόσίαλ μήντια προκειμένου να συκοφαντηθεί οποιαδήποτε φωνή κριτικάρει την κυβέρνηση» έγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας του στο Facebook.



Στα δε τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ που του την έπεσαν με σχόλια στον τοίχο του στο Facebook, αφού είδε ότι ήταν ανώφελο να τους απαντήσει, τους αφιέρωσε το παρακάτω σκίτσο:



ΥΓ. Το θέμα σχολίασε και ο Άδωνις στο Twitter: