Στην χθεσινή του επίσκεψη στον ΟΤΕ ο Γιωργάκης είπε προς τους «εργαζόμενους» (τους λέω έτσι γιατί είναι πιο εύηχο από το κηφήνες πχ.):
«Φίλες και φίλοι, βρίσκομαι εδώ, και βρισκόμαστε όλοι εδώ, για να διατρανώσω τη δική μου προσωπική βούληση, αλλά και τη βούληση ολόκληρου του Κινήματος, να παλέψουμε μαζί σας, να κάνουμε κάθε τι που μπορούμε, για να σταματήσουμε την εξέλιξη μιας σύγχρονης τραγωδίας. Διότι περί τραγωδίας μιλάμε, όταν συζητάμε για τον τρόπο με τον οποίο σήμερα, αυτή η κυβέρνηση χειρίζεται τον δημόσιο πλούτο και ειδικότερα τον ΟΤΕ.»
Άκου Alexis για να μαθαίνεις, «τραγωδία» το λέμε όχι «απάτη»...γάτα έγινε ο Γιωργάκης με το να ακούει τον Τιτάνα τόσα χρόνια.
«Φίλες και φίλοι, βρίσκομαι εδώ, και βρισκόμαστε όλοι εδώ, για να διατρανώσω τη δική μου προσωπική βούληση, αλλά και τη βούληση ολόκληρου του Κινήματος, να παλέψουμε μαζί σας, να κάνουμε κάθε τι που μπορούμε, για να σταματήσουμε την εξέλιξη μιας σύγχρονης τραγωδίας. Διότι περί τραγωδίας μιλάμε, όταν συζητάμε για τον τρόπο με τον οποίο σήμερα, αυτή η κυβέρνηση χειρίζεται τον δημόσιο πλούτο και ειδικότερα τον ΟΤΕ.»
Άκου Alexis για να μαθαίνεις, «τραγωδία» το λέμε όχι «απάτη»...γάτα έγινε ο Γιωργάκης με το να ακούει τον Τιτάνα τόσα χρόνια.
«Μόνο σε μια τριτοκοσμική χώρα, θα μπορούσαμε να δούμε, πρώτα απ' όλα, να πουλιέται δημόσιος πλούτος και, αντί να κερδίζει το κράτος, να κερδίζει κάποιος ιδιώτης. Αυτό, βεβαίως, είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο.»
Ακριβώς Γιωργάκη μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες γίνονται αυτά που λες και όχι εδώ. Σε μια ευρωπαϊκή χώρα, όπως την Ελλάδα κάποιος ιδιώτης πουλάει τις μετοχές που αγόρασε στο χρηματιστήριο κάποιος άλλος τις αγοράζει και η Κυβέρνηση υλοποιεί το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε από όσους ψηφίστηκε, δηλ δίνει το μάνατζμεντ σε στρατηγικό επενδυτή. Όσο για την συνεχιζόμενη προπαγάνδα περί πώλησης των μετοχών σε υψηλότερη τιμή, ο Γιωργάκης ξέρει αλλά δεν λέει, ότι έτσι γίνονται στο Χρηματιστήριο οι αγορές πακέτων ή εταιριών και η υπεραξία (που αν δεν κάνω λάθος λέγεται premium) συνήθως υπολογίζεται όχι από την τιμή κλεισίματος της μετοχής τη μέρα της αγοράς αλλά από τη μέση τιμή του τελευταίου τριμήνου ή ακόμα και εξαμήνου. Στην περίπτωση δηλ του Βγενόπουλου το κέρδος-premium είναι κάτω από 10% αν αναλογιστούμε ότι το τελευταίο εξάμηνο η μέση τιμή της μετοχής ήταν 24 ευρώ, όσο δηλ. τις αγόρασε ο επιχειρηματίας. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι η Εθνική έκανε πρόταση αγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής πριν μερικούς μήνες με τίμημα ανώτερο κατά 18% σε σχέση με την τιμή κλεισίματος της μετοχής, η Eurobank παλαιότερα έκανε πρόταση εξαγοράς της «Επενδύσεις Εργασίας ΑΕΕΧ» με premium 23% επί της μέσης χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής της «Επενδύσεις Εργασίας ΑΕΕΧ» κατά το τελευταίο τρίμηνο, στις ΗΠΑ η εταιρία Apax Partners εξαγόρασε τον αμερικανικό όμιλο λογισμικού για υπηρεσίες υγείας Trizetto έναντι 1,4 δισ. δολαρίων, με premium 29% σε σχέση με την τιμή κλεισίματος της μετοχής την προηγούμενη Πέμπτη και μόλις χθες η Delta Air Lines εξαγόρασε την Northwest, δημιουργώντας έτσι τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, με premium της τάξης του 16,8% σε σχέση με τη χθεσινή τιμή κλεισίματος της μετοχής. Τέλος για το συγκεκριμένο θέμα της «υπεραξίας» που «καίει» τον Γιωργάκη και τον Τσίπρα να θυμίσω ότι το Δεκέμβριο του 2006 όταν η Πειραιώς προσπάθησε να εξαγοράσει την Τράπεζα Κύπρου, σε ανακοίνωσή του το ΔΣ της Κύπρου έλεγε: «Η πρόταση της Tράπεζας Πειραιώς δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία της μετοχής της Tράπεζας Κύπρου, καθώς κινείται στα επίπεδα της τρέχουσας χρηματιστηριακής τιμής της Tράπεζας Κύπρου και υπολείπεται σημαντικά των τιμών-στόχων που θέτουν οι αναλυτές διεθνών επενδυτικών οίκων. Eπίσης, η πρόταση δεν περιλαμβάνει premium, ως είθισται σε αυτού του είδους τις συναλλαγές»...αυτά όσον αφορά αυτούς που ανακάλυψαν τώρα τις υπεραξίες που καταβάλλονται στο Χρηματιστήριο.
Συνεχίζοντας ο Γιωργάκης δήλωσε:
«...ο ΟΤΕ είναι ένας Οργανισμός που έχει, όχι μόνο παρουσία στην Ελλάδα, αλλά με κόπο, με τις προσπάθειες τις δικές σας, με τη βοήθεια τη δική σας και, βεβαίως, με την ουσιαστική επένδυση και από τον Ελληνικό λαό και την Πολιτεία, έχει αναπτύξει δίκτυα σε πολλές περιοχές της ευρύτερης βαλκανικής χερσονήσου και όχι μόνον. Αυτή η υποδομή, αυτά τα δίκτυα και αυτές οι προοπτικές είναι προοπτικές, τις οποίες εμείς δεν πρέπει να εκχωρήσουμε, δεν θα εκχωρήσει η Ελλάδα, σε κάποιους τρίτους, ξένους, όταν μπορεί να είναι ένα όπλο στρατηγικό για την οικονομία, τη διπλωματία, το κύρος και την παρουσία του Ελληνισμού σε πάρα πολλές χώρες.»
Ναι ρε Γιωργάκη είδαμε πόσο βοήθησε τον ΟΤΕ η ταρζανιά στην Αρμενία και τι κομπίνες γίνανε με την Ιντρακόμ στη Ρουμανία και την Αρμενία. Ενώ τεράστια διπλωματική σημασία στη λύση του προβλήματος του ονόματος των Σκοπίων, έπαιξε το ότι ο ΟΤΕ δραστηριοποιείται εκεί...
Και εκεί που νομίσαμε ότι ο Γιωργάκης είχε τελειώσει με τα ανέκδοτα, μας πέταξε το καλύτερο στο τέλος λέγοντας:
«Μίλησα λίγο μαζί σας, τώρα, όπως χαιρετηθήκαμε και, βλέπω στα πρόσωπά σας, όχι μόνο την αγωνία, αλλά και την εμπειρία, τη γνώση, που έχετε επενδύσει σ' αυτό τον Οργανισμό. Και ένας Οργανισμός, δεν είναι ένα κέλυφος κάποιων κτιρίων. Είναι άνθρωποι, είναι εργαζόμενοι. Είναι ένα άυλο κεφάλαιο εμπειρίας, τεχνογνωσίας, γνώσης, που δεν πρέπει να χάσει η Ελλάδα...η Ελλάδα έχει ένα ανθρώπινο κεφάλαιο για την ανάπτυξη, όχι μόνο του ΟΤΕ, αλλά για τη μεταλαμπάδευση της δικής σας εμπειρίας και σε άλλες ελληνικές εταιρείες, οι οποίες μαθαίνουν, αναπτύσσονται, με την συνεργασία τους με αυτό τον μεγάλο και σημαντικό Οργανισμό.»
Εκεί, εκτός από τους «εργαζόμενους» φαντάζομαι, γέλασε και το παρδαλό κατσίκι :))))... είδε λέει στα μπαρουτοκαπνισμένα και γερασμένα πρόσωπα των εργαζομένων στα κεντρικά του ΟΤΕ (γιατί οι ταλαίπωροι οι τεχνικοί δουλεύουν πραγματικά) «τη δουλειά, τις ώρες, τη ζωή, τον κόπο»...ούτε σε ανθρακωρύχους να μίλαγε...και καλά να δεχτώ ότι δεν είδε τις πληγές από το καθημερινό ολοήμερο ξύσιμο γιατί φορούσαν παντελόνια και δεν φαίνονταν, αλλά για να μην είδε τα σταυρόλεξα που είχαν κάτω από τις μασχάλες τους, τις πασιέντζες στον υπολογιστή τους και τα φραπεδάκια που κρατούσαν στο χέρι, μάλλον πρέπει να πάει σε κανένα οφθαλμίατρο να τον κοιτάξει...
«Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, και πάλι ήμουν εδώ πριν από λίγους μήνες, και θέλω να τονίσω ότι η παρουσία μας εδώ, είναι παρουσία συμπαράστασης, είναι παρουσία κοινού αγώνα, είμαστε κοντά σας, μαζί σας, μαζί κάνουμε αυτό τον αγώνα και, μαζί, αυτό τον αγώνα, θα τον κερδίσουμε.» κατέληξε παραδίδοντας πάλι μαθήματα προς τον Alexis μιλώντας για συμπαράσταση και αγώνα χωρίς να μας πει ποιος είναι ο εχθρός εναντίον του οποίου αγωνίζεται...
Τέλος ευχήθηκε «Καλό μας αγώνα και σας ευχαριστώ που με ακούσατε.»
Όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα ο Γιωργάκης ευχήθηκε στους «εργάτες» «Περαστικά», μιας και η συμφωνία Ελληνικού Δημοσίου και DT είναι στο τελικό στάδιο και κατά το Μάιο προβλέπεται να εμφανιστούν οι πρώτοι μαστιγοφόροι Γερμανοί στο ΟΤΕ..
Η απάντηση του Ρουσόπουλου ήταν αναμενόμενη:
«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη δήλωσή του ανέφερε «ανακρίβειες», όπως ότι το κράτος κάνει τον πωλητή.
Ο πωλητής, όπως γνωρίζετε, ενός ποσοστού σχεδόν 20%, δεν είναι το κράτος, αλλά ιδιώτης, ο οποίος είχε συγκεντρώσει αυτό το ποσοστό από την ελεύθερη αγορά. Θέλω να θυμηθούμε όλοι, γιατί δεν ξεχνάμε τα πάντα σε αυτόν τον τόπο, ότι πάλι το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που το 1992 - 1993 έλεγε ότι στον ΟΤΕ θα υπάρχει μόνο μία μετοχή, χρυσή την είχε χαρακτηρίσει ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου, και είχε πει ότι δεν πρόκειται να μοιραστεί, να πουληθεί. Στην πορεία των ετών, το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο το οποίο έδωσε στην ελεύθερη αγορά το 62% του ΟΤΕ. Αυτό για να γνωρίζουμε την αναντιστοιχία λόγων και έργων ενός κόμματος, το οποίο βρέθηκε για πάρα πολλά χρόνια στην κυβέρνηση.»
Ενώ η Παπαρήγα , αφού ανέφερε τα γνωστά ότι ο ΟΤΕ πρέπει να είναι στην υπηρεσία του λαού κ.λπ., σχολίασε τις δηλώσεις του Γιωργάκη ως εξής:
«Αποτελεί πρόκληση να παρουσιάζεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ως υπερασπιστής του λαϊκού πλούτου και του δημοσίου ΟΤΕ όταν υποστηρίζει την ιδιωτικοποίηση του κατά 70% και την απελευθέρωση στο πλαίσιο της ΕΕ»
Το δε ΠΑΣΟΚ, δια του Παπακωνσταντίνου, απαντώντας στον Ρουσόπουλο θέλησε να θολώσει τα νερά λέγοντας: «Οι μετοχοποιήσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ, μέχρι το 33% του ΟΤΕ, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, με την πολιτική εκποίησης που κάνει σήμερα η κυβέρνηση.» Απέφυγαν να επιβεβαιώσουν ότι πούλησαν το 62% και μίλησαν για «μέχρι 33%» θέλοντας να μπερδέψουν όποιον τους ακούει...
Πάντως το σημαντικότερο της επίσκεψης είναι το ότι επετράπη στις τηλεοπτικές κάμερες να μπούνε στο κτήριο του ΟΤΕ, ενώ στον ταλαίπωρο τον Alexis είχε απαγορευτεί :))))
Ακριβώς Γιωργάκη μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες γίνονται αυτά που λες και όχι εδώ. Σε μια ευρωπαϊκή χώρα, όπως την Ελλάδα κάποιος ιδιώτης πουλάει τις μετοχές που αγόρασε στο χρηματιστήριο κάποιος άλλος τις αγοράζει και η Κυβέρνηση υλοποιεί το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε από όσους ψηφίστηκε, δηλ δίνει το μάνατζμεντ σε στρατηγικό επενδυτή. Όσο για την συνεχιζόμενη προπαγάνδα περί πώλησης των μετοχών σε υψηλότερη τιμή, ο Γιωργάκης ξέρει αλλά δεν λέει, ότι έτσι γίνονται στο Χρηματιστήριο οι αγορές πακέτων ή εταιριών και η υπεραξία (που αν δεν κάνω λάθος λέγεται premium) συνήθως υπολογίζεται όχι από την τιμή κλεισίματος της μετοχής τη μέρα της αγοράς αλλά από τη μέση τιμή του τελευταίου τριμήνου ή ακόμα και εξαμήνου. Στην περίπτωση δηλ του Βγενόπουλου το κέρδος-premium είναι κάτω από 10% αν αναλογιστούμε ότι το τελευταίο εξάμηνο η μέση τιμή της μετοχής ήταν 24 ευρώ, όσο δηλ. τις αγόρασε ο επιχειρηματίας. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι η Εθνική έκανε πρόταση αγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής πριν μερικούς μήνες με τίμημα ανώτερο κατά 18% σε σχέση με την τιμή κλεισίματος της μετοχής, η Eurobank παλαιότερα έκανε πρόταση εξαγοράς της «Επενδύσεις Εργασίας ΑΕΕΧ» με premium 23% επί της μέσης χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής της «Επενδύσεις Εργασίας ΑΕΕΧ» κατά το τελευταίο τρίμηνο, στις ΗΠΑ η εταιρία Apax Partners εξαγόρασε τον αμερικανικό όμιλο λογισμικού για υπηρεσίες υγείας Trizetto έναντι 1,4 δισ. δολαρίων, με premium 29% σε σχέση με την τιμή κλεισίματος της μετοχής την προηγούμενη Πέμπτη και μόλις χθες η Delta Air Lines εξαγόρασε την Northwest, δημιουργώντας έτσι τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, με premium της τάξης του 16,8% σε σχέση με τη χθεσινή τιμή κλεισίματος της μετοχής. Τέλος για το συγκεκριμένο θέμα της «υπεραξίας» που «καίει» τον Γιωργάκη και τον Τσίπρα να θυμίσω ότι το Δεκέμβριο του 2006 όταν η Πειραιώς προσπάθησε να εξαγοράσει την Τράπεζα Κύπρου, σε ανακοίνωσή του το ΔΣ της Κύπρου έλεγε: «Η πρόταση της Tράπεζας Πειραιώς δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία της μετοχής της Tράπεζας Κύπρου, καθώς κινείται στα επίπεδα της τρέχουσας χρηματιστηριακής τιμής της Tράπεζας Κύπρου και υπολείπεται σημαντικά των τιμών-στόχων που θέτουν οι αναλυτές διεθνών επενδυτικών οίκων. Eπίσης, η πρόταση δεν περιλαμβάνει premium, ως είθισται σε αυτού του είδους τις συναλλαγές»...αυτά όσον αφορά αυτούς που ανακάλυψαν τώρα τις υπεραξίες που καταβάλλονται στο Χρηματιστήριο.
Συνεχίζοντας ο Γιωργάκης δήλωσε:
«...ο ΟΤΕ είναι ένας Οργανισμός που έχει, όχι μόνο παρουσία στην Ελλάδα, αλλά με κόπο, με τις προσπάθειες τις δικές σας, με τη βοήθεια τη δική σας και, βεβαίως, με την ουσιαστική επένδυση και από τον Ελληνικό λαό και την Πολιτεία, έχει αναπτύξει δίκτυα σε πολλές περιοχές της ευρύτερης βαλκανικής χερσονήσου και όχι μόνον. Αυτή η υποδομή, αυτά τα δίκτυα και αυτές οι προοπτικές είναι προοπτικές, τις οποίες εμείς δεν πρέπει να εκχωρήσουμε, δεν θα εκχωρήσει η Ελλάδα, σε κάποιους τρίτους, ξένους, όταν μπορεί να είναι ένα όπλο στρατηγικό για την οικονομία, τη διπλωματία, το κύρος και την παρουσία του Ελληνισμού σε πάρα πολλές χώρες.»
Ναι ρε Γιωργάκη είδαμε πόσο βοήθησε τον ΟΤΕ η ταρζανιά στην Αρμενία και τι κομπίνες γίνανε με την Ιντρακόμ στη Ρουμανία και την Αρμενία. Ενώ τεράστια διπλωματική σημασία στη λύση του προβλήματος του ονόματος των Σκοπίων, έπαιξε το ότι ο ΟΤΕ δραστηριοποιείται εκεί...
Και εκεί που νομίσαμε ότι ο Γιωργάκης είχε τελειώσει με τα ανέκδοτα, μας πέταξε το καλύτερο στο τέλος λέγοντας:
«Μίλησα λίγο μαζί σας, τώρα, όπως χαιρετηθήκαμε και, βλέπω στα πρόσωπά σας, όχι μόνο την αγωνία, αλλά και την εμπειρία, τη γνώση, που έχετε επενδύσει σ' αυτό τον Οργανισμό. Και ένας Οργανισμός, δεν είναι ένα κέλυφος κάποιων κτιρίων. Είναι άνθρωποι, είναι εργαζόμενοι. Είναι ένα άυλο κεφάλαιο εμπειρίας, τεχνογνωσίας, γνώσης, που δεν πρέπει να χάσει η Ελλάδα...η Ελλάδα έχει ένα ανθρώπινο κεφάλαιο για την ανάπτυξη, όχι μόνο του ΟΤΕ, αλλά για τη μεταλαμπάδευση της δικής σας εμπειρίας και σε άλλες ελληνικές εταιρείες, οι οποίες μαθαίνουν, αναπτύσσονται, με την συνεργασία τους με αυτό τον μεγάλο και σημαντικό Οργανισμό.»
Εκεί, εκτός από τους «εργαζόμενους» φαντάζομαι, γέλασε και το παρδαλό κατσίκι :))))... είδε λέει στα μπαρουτοκαπνισμένα και γερασμένα πρόσωπα των εργαζομένων στα κεντρικά του ΟΤΕ (γιατί οι ταλαίπωροι οι τεχνικοί δουλεύουν πραγματικά) «τη δουλειά, τις ώρες, τη ζωή, τον κόπο»...ούτε σε ανθρακωρύχους να μίλαγε...και καλά να δεχτώ ότι δεν είδε τις πληγές από το καθημερινό ολοήμερο ξύσιμο γιατί φορούσαν παντελόνια και δεν φαίνονταν, αλλά για να μην είδε τα σταυρόλεξα που είχαν κάτω από τις μασχάλες τους, τις πασιέντζες στον υπολογιστή τους και τα φραπεδάκια που κρατούσαν στο χέρι, μάλλον πρέπει να πάει σε κανένα οφθαλμίατρο να τον κοιτάξει...
«Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, και πάλι ήμουν εδώ πριν από λίγους μήνες, και θέλω να τονίσω ότι η παρουσία μας εδώ, είναι παρουσία συμπαράστασης, είναι παρουσία κοινού αγώνα, είμαστε κοντά σας, μαζί σας, μαζί κάνουμε αυτό τον αγώνα και, μαζί, αυτό τον αγώνα, θα τον κερδίσουμε.» κατέληξε παραδίδοντας πάλι μαθήματα προς τον Alexis μιλώντας για συμπαράσταση και αγώνα χωρίς να μας πει ποιος είναι ο εχθρός εναντίον του οποίου αγωνίζεται...
Τέλος ευχήθηκε «Καλό μας αγώνα και σας ευχαριστώ που με ακούσατε.»
Όταν έκλεισαν τα μικρόφωνα ο Γιωργάκης ευχήθηκε στους «εργάτες» «Περαστικά», μιας και η συμφωνία Ελληνικού Δημοσίου και DT είναι στο τελικό στάδιο και κατά το Μάιο προβλέπεται να εμφανιστούν οι πρώτοι μαστιγοφόροι Γερμανοί στο ΟΤΕ..
Η απάντηση του Ρουσόπουλου ήταν αναμενόμενη:
«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη δήλωσή του ανέφερε «ανακρίβειες», όπως ότι το κράτος κάνει τον πωλητή.
Ο πωλητής, όπως γνωρίζετε, ενός ποσοστού σχεδόν 20%, δεν είναι το κράτος, αλλά ιδιώτης, ο οποίος είχε συγκεντρώσει αυτό το ποσοστό από την ελεύθερη αγορά. Θέλω να θυμηθούμε όλοι, γιατί δεν ξεχνάμε τα πάντα σε αυτόν τον τόπο, ότι πάλι το ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνο που το 1992 - 1993 έλεγε ότι στον ΟΤΕ θα υπάρχει μόνο μία μετοχή, χρυσή την είχε χαρακτηρίσει ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου, και είχε πει ότι δεν πρόκειται να μοιραστεί, να πουληθεί. Στην πορεία των ετών, το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο το οποίο έδωσε στην ελεύθερη αγορά το 62% του ΟΤΕ. Αυτό για να γνωρίζουμε την αναντιστοιχία λόγων και έργων ενός κόμματος, το οποίο βρέθηκε για πάρα πολλά χρόνια στην κυβέρνηση.»
Ενώ η Παπαρήγα , αφού ανέφερε τα γνωστά ότι ο ΟΤΕ πρέπει να είναι στην υπηρεσία του λαού κ.λπ., σχολίασε τις δηλώσεις του Γιωργάκη ως εξής:
«Αποτελεί πρόκληση να παρουσιάζεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ως υπερασπιστής του λαϊκού πλούτου και του δημοσίου ΟΤΕ όταν υποστηρίζει την ιδιωτικοποίηση του κατά 70% και την απελευθέρωση στο πλαίσιο της ΕΕ»
Το δε ΠΑΣΟΚ, δια του Παπακωνσταντίνου, απαντώντας στον Ρουσόπουλο θέλησε να θολώσει τα νερά λέγοντας: «Οι μετοχοποιήσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ, μέχρι το 33% του ΟΤΕ, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, με την πολιτική εκποίησης που κάνει σήμερα η κυβέρνηση.» Απέφυγαν να επιβεβαιώσουν ότι πούλησαν το 62% και μίλησαν για «μέχρι 33%» θέλοντας να μπερδέψουν όποιον τους ακούει...
Πάντως το σημαντικότερο της επίσκεψης είναι το ότι επετράπη στις τηλεοπτικές κάμερες να μπούνε στο κτήριο του ΟΤΕ, ενώ στον ταλαίπωρο τον Alexis είχε απαγορευτεί :))))
Τώρα γιατί εμένα μου ήρθε στο μυαλό το παρακάτω ποδοσφαιρικό σύνθημα, παραφρασμένο, δεν ξέρω:
Αλέξη μαλ....,
ΓΑΠ-Τιτάνας σε παίζουνε για πλάκα...
ΓΑΠ-Τιτάνας σε παίζουνε για πλάκα...