19 Δεκεμβρίου 2008

Τσίπρας τώρα και ψεύτης!

Αναδημοσίευση από ΣΥΡΙΖΑ Watch:

Διαβάστε το οπισθόφυλλο της εφημερίδα"Φίλαθλος" (19/12/2008) που αποκαλύπτει με έγγραφα τα ψέμματα το Αλέξη Τσίπρα και των συντρόφων του για το γήπεδο του Παναθηναϊκού:


Επειδή ο κύριος αυτός τις τελευταίες μέρες σαν πολλά να μας τα είπε, εκτός από υποκινητής των βανδαλισμών που είναι,κάτι που προκύπτει από τις δηλώσεις του και στα ΝΕΑ, είναι και ψεύτης, καθώς για το θέμα τις αναστολής εργασιών στον Βοτανικό, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εναντίον της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού, αλλά εναντίον της κατασκευής του Mall εκεί από τον Βωβό.

Έλα όμως που η βλακεία τελικά νικιέται εύκολα, αρκεί να υπάρχουν τίμιοι δημοσιογράφοι. Κάτι που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Φίλαθλος", αποκαλύπτοντας ότι οι ίδιοι 130 δήθεν κάτοικοι του Βοτανικού που κατέθεσαν την προσφυγή για το Εμπορικό Κέντρο, είχαν καταθέσει προσφυγή και για το γήπεδο. Όπως δηλαδή το τσιπρόπαιδο θέλει να επιβάλει τον νόμο της μειοψηφίας στους δρόμους, έτσι θέλει να τον επιβάλει και παντού. Αυτή είναι η Δημοκρατία του, χαρείτε τον!