19 Δεκεμβρίου 2008

«Να ράψει το λογότυπο του Μetropolitan στο γιακά»

Δεν το συζητάω ότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο πυροβολισμός του νεαρού στο Περιστέρι ήταν μια προβοκάτσια προκειμένου να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά του ΚΚΕ, του οποίου η υπεύθυνη στάση τις προηγούμενες μέρες δεν ταιριάζει στην εικόνα που θέλουν να δημιουργήσουν κάποιοι.

Είναι επίσης φανερό ότι κάποιοι θέλουν να χυθεί αίμα... προκειμένου να διευκολυνθούν τα σχέδιά τους και να βυθίσουν τη χώρα στο χάος μήπως και φέρουν μια ώρα αρχύτερα το παιντί στην εξουσία. Μέχρι τώρα δεν το έχουν πετύχει και ας ελπίσουμε να μην το πετύχουν ούτε τις επόμενες μέρες...

Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση από το περιστατικό με το νεαρό μαθητή και δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. παρά την υπεύθυνη θέση της ηγεσίας του ΚΚΕ (ακόμα και μετά το προβοκατόρικο γεγονός δεν ζήτησε «να φύγει η Κυβέρνηση» όπως ο Συνασπισμός), είναι το εξής:

Eγώ αν το παιδί μου έτρωγε καμιά σφαίρα, το πρώτο που θα μου ερχόταν στο μυαλό θα ήταν να το πάω σ' ένα Δημόσιο Νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες...

Αντίθετα ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ πήγε το παιδί του στο Metropolitan!!!



Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει και πύρινες δηλώσεις εναντίων όλων...
με το λογότυπο του Metropolitan στην πλάτη!!!


Που καταντήσαμε!!! Εμείς να πηγαίνουμε στα δημόσια νοσοκομεία και να υπερασπιζόμαστε τα ιδιωτικά για να πηγαίνουν οι αριστεροί!!!

Συμβουλή μου πάντως, για να μπορεί να κάνει δηλώσεις παντού και να διαφημίζει και τον σπόσορά του, είναι:

να ράψει το λογότυπο του «καπιταλονοσοκομείου»
στην τσέπη του πουκαμίσου και
στον γιακά του μπουφάν

είναι πιο κυριλάτα και μπορεί να κάνει δηλώσεις παντού...
όχι μόνο μέσα στο «καπιταλονοσοκομείο»


Καλού κακού βέβαια ας φτιάξει και μια ομπρελίστα με το λογότυπο του σπόνσορά του...
δεν ξέρεις μπορεί να βρέχει όταν θα κάνει δηλώσεις...