07 Απριλίου 2009

Ύποπτο παιχνίδι από την Δικαιοσύνη στο περιστατικό με τους 2 τραυματίες αστυνομικούς: Ανικανότητα ή....;

Αντιγράφω από το ΥΓΡΟ ΠΥΡ για το περιστατικό του πυροβολισμού των 2 αστυνομικών στην Κυψέλη και την "αθώα" εμπλοκή μιας κυράτσας, που εντελώς τυχαία είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και που λίγο έλειψε να στοιχίσει την ζωή στους δύο αυτούς νέους:

«Η γυναίκα που εμπλέκεται στο περιστατικό με τους δύο σοβαρά τραυματίες αστυνομικούς στην οδό Σκιάθου στη Κυψέλη, την έβγαλε καθαρή με μόλις 12 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή μάλιστα.

Ο ρόλος της Δικαιοσύνης σε αυτό το περιστατικό είναι πολύ περίεργος και ύποπτος και θέλω να πιστέψω ότι πρόκειται για ασχετοσύνη των δικαστικών λειτουργών και εισαγγελέων που ασχολήθηκαν με το περιστατικό. Πολύ φοβάμαι όμως ότι κάτι πολύ βρώμικο συμβαίνει και πλέον ανοικτά μπορούμε μιλάμε για δικαστικό παρακράτος.

Στα προηγούμενα άρθρα που έχει δημοσιεύσει το Υγρό Πυρ, αναφέρω ότι η κατηγορία που αποδόθηκε τελικά στην εμπλεκόμενη γυναίκα είναι από γελοία μέχρι πολύ ύποπτη. Και είναι από γελοία μέχρι και πολύ ύποπτη γιατί δεν πρόκειται για πλημμεληματική κατηγορία περί απελευθέρωσης κρατουμένου αλλά για συνέργεια και συναυτουργία σε κακουργηματικό επίπεδο διότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι περίμενε στη πυλωτή της πολυκατοικίας της κάποιον φίλο της με μοτοσικλέτα και ότι παρανόησε και νόμιζε ότι ο εμπλεκόμενος μαφιόζος ήταν ο φίλος της.

Πολύ ωραία λοιπόν.

Ο εισαγγελέας ζήτησε από τη γυναίκα αυτή να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία του φίλου της τον οποίον περίμενε;

Ο άνδρας αυτός τελικά ήλθε στο "ραντεβού" που είχε με τη γυναίκα εκείνο το βράδυ; Αν όχι, γιατί;

Ο εισαγγελέας κάλεσε αυτόν τον άνδρα για να του αποσπάσει μαρτυρική κατάθεση εάν όντως η γυναίκα έλεγε την αλήθεια;

Οι δικαστές και εισαγγελέας του αυτοφώρου ζήτησαν να εντοπιστεί και να κληθεί ως μάρτυς ο άνδρας αυτός στο δικαστήριο;

Απ' όσο γνωρίζουμε τίποτα από αυτά δε συνέβη.

Γιατί κύριε εισαγγελέα και κύριοι δικαστές; Πως δεχτήκατε τους γελοίους αυτούς ισχυρισμούς της γυναίκας οι οποίοι ισχυρισμοί σαφώς και ήταν "δικηγορική συμβουλή" του δικηγόρου της αφού φυσικά άνδρας φίλος με μοτοσικλέτα απλά δεν υπάρχει; Εάν υπήρχε δε θα εμφανιζόταν αυτός για να ξελασπώσει τη φίλη του; Αλλά εσείς και πάλι γιατί δεν τον αναζητήσατε; Παραβήκατε ναι ή όχι το καθήκον σας σαν εισαγγελείς και δικαστές;

Γιατί δεχτήκατε αβίαστα τους γελοίους ισχυρισμούς της γυναίκας και την ρίξατε στα μαλακά με μόλις 12 μήνες με αναστολή μάλιστα, ενώ την ίδια στιγμή ένας συνάνθρωπος μας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο και ένας άλλος τη γλύτωσε για μόλις λίγα χιλιοστά εξαιτίας αυτής της γυναίκας που απέσπασε την προσοχή των αστυνομικών όταν επενέβη και τραβούσε τον έναν από αυτούς από τα ρούχα και του φώναζε "Αλήτες αφήστε τον, δεν έκανε τίποτα, είναι φίλος μου";

Και στην τελική και άσχετη να ήταν η γυναίκα και όντως να είχε "παρανοήσει", μόνο με 12 μήνες και με αναστολή τιμωρείται ένας πολίτης που κανένα δικαίωμα δεν τον νομιμοποιεί να παρεμβαίνει στο έργο της αστυνομίας ειδικά όταν αυτή η παρέμβαση οδηγεί ανθρώπους στο νοσοκομείο να δίνουν μάχη για τη ζωή τους ή να είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους εάν οι σφαίρες κτυπούσαν μόλις λίγα χιλιοστά παραδίπλα; Θα σοβαρευτείτε επιτέλους κάποτε κύριοι δικαστές;

Νομιμοποιούμαστε λοιπόν ναι ή όχι να υποστηρίζουμε εκ των πραγμάτων ότι μέσα στη δικαιοσύνη κάτι πολύ βρώμικο συμβαίνει σε επίπεδο δικαστικού παρακράτους πλέον, το οποίο εξυπηρετεί συμφέροντα κάποιων που δε χρειάζεται καν να ονομάσω;

Εκτός αν θέλετε να παραδεχτείτε ότι είστε ως εισαγγελείς και δικαστές, ανίκανοι, άσχετοι και άχρηστοι αφού δεν κάνετε καθόλου καλά τη δουλειά σας που η ίδια η πολιτεία σας έχει ορίσει σαν λειτούργημα και σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός επίσης γιαυτό το λόγο.

Λοιπόν είτε λειτουργείτε μέσα σε ένα δικαστικό παρακράτος εξυπηρετώντας σκοτεινά συμφέροντα είτε απλά είστε ανίκανοι, άσχετοι και άχρηστοι σαν εισαγγελείς και δικαστικοί λειτουργοί. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Διαλέξτε και πάρτε, αλλά το περιστατικό αυτό δε θα περάσει έτσι. Θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μέχρι να βγει η αλήθεια στον αέρα και να αναλάβετε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα σας γιατί προφανώς νομίζετε ότι εδώ παίζουμε τις κουμπάρες και τις πιτσικουλιές ενώ κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι μας χαροπαλεύουν στα νοσοκομεία από το μπαχαλιστάν που έχετε μετατρέψει την πατρίδα μας όλοι εσείς οι περίεργοι, ύποπτοι, ανίκανοι, άχρηστοι και άσχετοι τύποι που χαϊδεύετε το έγκλημα και τους εγκληματίες είτε ενσυνείδητα είτε από βλακεία, ανικανότητα και ασχετοσύνη.

Φτάνει πια, πάψτε να νομίζετε ότι μασάμε όλοι μας κουτόχορτο και κοιτάξτε να κάνετε τη δουλειά σας κάποτε για να μη σας πάρει ο διάολος μία και καλή γιατί υπάρχουν και όρια στην ανοχή. Η ατιμωρησία, τα όποια συμφέροντα σας και η αδιαφορία σας, μας οδήγησαν στον πάτο και καλά θα κάνετε να ξανασκεφτείτε πολύ καλά την επόμενη συμπεριφορά σας ή να παραιτηθείτε καλύτερα, αμέσως.

Καμία ανοχή λέμε πλέον. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, δεν παίζουμε ούτε τις κουμπάρες, ούτε τις πιτσικουλιές.

Mάρκος: Στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ με τη Μαρία Χούκλη στις 3 - 4 - 09, αναφέρθηκε ότι η γυναίκα που εμπλέκεται στον σοβαρότατο τραυματισμό των δύο αστυνομικών στην οδό Σκιάθου στη Κυψέλη, το 1981 είχε διαπράξει ληστεία σε ψιλικατζίδικο στα Πατήσια!!!! Όλοι όσοι παρακολούθησαν αυτό το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, άκουσαν και αυτή την είδηση με έκπληξη! Με λίγα λόγια η γυναίκα αυτή δεν είναι δα εκ των πραγμάτων και τόσο αθώο αρνάκι όπως προσπάθησε να περάσει και το κατάφερε....