07 Απριλίου 2009

«Μιλένα!! Μπεεεεέ, Μπεεεεέ....»

Χθες στην εκπομπή του Πρετεντέρη μετά το τέλος της ομιλίας Παυλίδη βγήκε από τη Βουλή η Μιλένα να μας πει την άποψή της για την ομιλία και τη διαδικασία, ώστε να μπορέσει να μας πάρει ο ύπνος και να μην έχουμε τους εφιάλτες που θα είχαμε αν δεν την βλέπαμε...

Το τσόκαρο, κανονικό όμως τσόκαρο, βγήκε με το γουρλωμένο μάτι να γυαλίζει, ενόψει ονειρώξεων εξουσίας και είπε το εξής:

«Απέδειξε για άλλη μια φορά η Νέα Δημοκρατία τη φοβική της στάση με το να μην ζητήσει από τους βουλευτές της να ψηφίσουν ΝΑΙ στην πρόταση της Προανακριτικής Επιτροπής. Θέλησε με το να πει «ψηφίζουμε κατά συνείδηση» να αποποιηθεί των ευθυνών της»

Την απάντηση στο πρόβατο Μιλένα, που βέλαζε έξω από τη Βουλή, την έδωσαν άμεσα ο Πρετεντέρης και ο Παναγιωτόπουλος από το στούντιο, οι οποίοι κατάλαβαν την παπαριά:

«Αυτή πρέπει να είναι η ορθή στάση ενός κόμματος σύμφωνα με το Σύνταγμα, να αφήσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν κατά συνείδηση, γι ' αυτό εξάλλου και η ψηφοφορία είναι μυστική.»

Τελικά δεν τον γλίτωσα τον εφιάλτη...
ΥΓ. Οι ΠΑΣΟΚοι έχουν μεγάλο παρελθόν σαν πρόβατα... διαβάστε και παλαιότερη ανάρτηση («ΠΑΣΟΚοι βουλευτές... όπως λέμε πρόβατα... μπεεε») για την 1η πρόταση που κατέθεσαν για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το θέμα του Βατοπεδίου, τα τέλη Οκτωβρίου. Τότε κατηγορούσαν τη ΝΔ ότι δεν προσήλθε στη Βουλή επειδή δεν μπορούσε να «πείσει» και να «μαντρώσει» τους βουλευτές της... ενώ αυτοί που διατυμπάνιζαν πριν την ψηφοφορία ότι χρειάζονταν 3 ψήφους για να πάρει η πρότασή τους 151 και να περάσει, θεωρούσαν τους 148 βουλευτές της Αντιπολίτευσης δεδομένους... και με άλλα λόγια ΠΡΟΒΑΤΑ...