10 Απριλίου 2009

Τα σχέδια Τατούλη αποκαλύπτονται!!!

Σιγά που θα ενδιαφερόταν να αλλάξει κάτι. Σιγά που θα ήταν κάτι το διαφορετικό. Ο Πετράκης αποκαλύφθηκε.

Από το pressmme:

"Εδώ και καιρό σας έχω υποσχεθεί να σας ενημερώσω για τις επόμενες κινήσεις του Πέτρου Τατούλη στην πολιτική σκακιέρα του τόπου.

Από το μυαλό του Αρκά πολιτικού πέρασαν πολλές σκέψεις μετά την διαγραφή του από το κυβερνών κόμμα.

Κατ' αρχάς υπήρξε έντονος ο προβληματισμός για ίδρυση νέου κόμματος που όμως ξεχάστηκε γρήγορα αφού ταυτόχρονα ξεπήδησαν δύο νέοι πολιτικοί σχηματισμοί,οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" και η "ΔΡΑΣΗ".

Ο Στέφανος Μάνος συναντήθηκε μαζί του και του πρότεινε να γίνει ένας από τους συνιδρυτές του νέου κόμματος,προοπτική που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Τατούλη αφού πρόβλεψε σωστά κατά την γνώμη μου ότι το νέο κόμμα των εβδομηντάρηδων δεν θα έχει καμία απήχηση στην Ελληνική κοινωνία.

Ο προβληματισμός του Τατούλη οδεύει σιγά,σιγά προς το τέλος του αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα του γίνει αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό,πρόταση από τον ΓΑΠ για κάθοδο του με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.

Τους δύο άνδρες ενώνει κοινή αντίληψη των πραγμάτων,στην ουσία τους ενώνουν πολλά περισσότερα απ'ότι ένωναν τον Τατούλη με τον Καραμανλή.

Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός είναι ότι στην Αρκαδία θα χηρέψει μιά θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ αφού ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος έχει αποφασιστεί ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Και μετά τον σίγουρο Ρέππα το χάος αφού ο έτερος υποψήφιος με πιθανότητες εκλογής.ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε στηρίξει Βενιζέλο το 2007,προοπτική που δεν ενθουσιάζει τον ΓΑΠ και τους συν αυτώ.

Ενα ακόμα σύν στην επιλογή Τατούλη είναι το γεγονός ότι αδιαμφισβήτητα έχει ρεύμα στους πολίτες της Αρκαδίας ανεξάρτητα κομματικής τους επιλογής και μπορεί άνετα να διεισδύσει σε ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι όλοι θα κερδίσουν από αυτήν την συνεργασία.

Άλλωστε ο Τατούλης σαν επιλογή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δεν θα ξενίσει τόσο τους ψηφοφόρους όσο οι επιλογές Μάνου και Ανδριανόπουλου.

Οι δικές μας πληροφορίες πάντως μας διαβεβαιώνουν ότι ήδη έχει υπάρξει συνάντηση του ΓΑΠ με τον Πέτρο και τα έχουν βρει σε όλα.

Γι' αυτό και ο Πετράν έχει ήδη αρχίσει να προλειαίνει το έδαφος."

Μάρκος: Ελπίζω να το μασήσατε καλά το κουτόχορτο που σας τάιζε τόσο καιρό ο "Ζορό" πετράκης...