27 Απριλίου 2009

What a fool boy you are, Jefrey...Μα και φυσικά θα σε κρίνουμε από αυτά που έχεις κάνει!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Τζέφρεϊ είχε την αφέλεια, γιατί δεν πρόκειται για θράσσος, για απλή αφέλεια πρόκειται, να πει ότι ζητά από τους ψηφοφόρους να τον κρίνουν με βάση αυτά που έχει κάνει ως τώρα. Από τις υπουργικές του θητείες. "Να με κρίνουν, για παράδειγμα, από την θητεία μου ως υπουργού Εξωτερικών".

Μα είναι δυνατόν να τον αφήνουν να αμολάει τέτοιες...παπάρες; Αν είναι να σε κρίνουμε από τη θητεία σου στο Υπουργείο Εξωτερικών Τζέφρεϊ μου, τότε δεν θα σε ψηφήσουν ούτε οι ΠΑΣΟΚοι πατριώτες! Τι να θυμηθώ τί να ξεχάσω, που τραγουδά και ο σύντροφος Νταλάρας;

Ακριβώς από το...έργο της κρίθηκε και η Μαριέττα, και τώρα είναι εκτός Βουλής. Οκ, το γνωρίζουμε ότι οι αμερικανοτραφείς σύμβουλοι του Τζέφ δεν έχουν επαφή, αλλά τόσο πια "γκαγκά"; Είναι δυνατόν να ζητά να τον κρίνουμε από τη θητεία του ως Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ουσιαστικά; Ποιό έργο; Να θυμηθώ πρόχειρα:

-την άνευ όρων διέλευση των ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων απο την Ελλάδα, κατά παράβαση του Συντάγματος;
-την συμμετοχή στους βομβαρδισμούς του σερβικού λαού;
-την απαίτηση να κατέβουν από το δωμάτιο της "Μεγάλης Βρεττανίας" όπου θα διέμενε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Ισμαήλ Τζεμ, οι ελαιογραφίες του Γύζη με τους ήρωες της Επανάστασης του '21;
-την προκλητική "πασαρέλα" μαζί με τον Τζεμ, στο γήπεδο της Φενερμπαχτσέ, πριν το παιχνίδι της τουρκικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που οι οπαδοί της Ελληνικής ομάδας είχαν ήδη δεχθεί επίθεση στις κερκίδες και αντικείμενα από τους τούρκους οπαδούς; Μια πρόκληση που απαντήθηκε από τους "πράσινους" οπαδούς με σωρεία μπουκαλιών εναντίων των δύο υπουργών, την ώρα που περνούσαν μπροστά από την κερκίδα τους.
-την αδιαφορία για το Σκοπιανό, που δεν "ακούμπησε" καν;

Δεν αναφέρομαι καθόλου στα Ίμια και τον Οτσαλάν, γιατί αυτά είναι γνωστά.
Μια επισήμανση μόνο. Ο παππούς του Τζέφρεϊ από το σόι της γιαγιάς Μινέικο, ήταν μαζί με αυτούς που επιβουλεύονταν την Ελλάδα και την Μακεδονία στους Βαλκανικούς Πολέμους. Κατασκευαστής οχυρών τότε, στο πλευρό των Γερμανών συμμάχων της Βουλγαρίας. Αυτά, επειδή κάποιοι εχουν το θράσσος να μιλούν για κάποιους ανθρώπους και να τους κρίνουν, με βάση τους προγόνους τους.