13 Ιουνίου 2009

«Άντε να πούμε και επιτέλους σε ποιο ελληνικό blog έχει αναφερθεί το REUTERS»

Σας χρωστάω μια απάντηση όσον αφορά ένα προηγούμενο γκάλοπ για το ποιο blog έχει αναφέρει το Reuters. Όχι τίποτε άλλο αλλά πολλοί φίλοι έχουν μέχρι και ειδικές στήλες στα blog τους όπου αναγράφουν τις αναφορές των ελληνικών ΜΜΕ σ' αυτά...

Λοιπόν όπως σωστά μαντέψατε και στο γκάλοπ, το Reuters έχει αναφερθεί στο δικό μας blog :))) χεχεχε ψωνάρες σας φάγαμε όλους :) είμαστε μεγαλύτερα ψώνια από εσάς :)))

Η αναφορά έγινε σε ένα άρθρο για τον Αλογοσκούφη μετά την απομάκρυνσή του από το Υπ. Οικονομικών στις 7 Ιανουαρίου και είναι η εξής:


Αναφέρεται σε μια ανάρτηση που βάλαμε εδώ μετά από τηλεφωνική παρέμβαση του Αλογοσκούφη στις ειδήσεις του MEGA όπου αφού τους ξέχεσε λίγο όταν τελείωσε το ποίημά του και πήγαν να τον αρχίσουν στις ερωτήσεις, αυτός τους έκλεισε το τηλέφωνο γειώνοντάς τους κανονικά... δείτε και την ανάρτηση και το βίντεο με την παρέμβαση Αλογοσκούφη:


Βέβαια ο τίτλος του άρθρου του Reuters που είναι
«Τhe rise and fall of George Alogoskoufis»...
ελπίζω να μην αφορά τη ΝΔ και το blog :)

ΥΓ. Το άλλο ελληνικό blog στο οποίο έχει αναφερθεί το Reuters πέρσι είναι το press-gr και η αναφορά ήταν για ποιον άλλο... για τον Ρουσόπουλο και το αν η Ζαχαρέα μπορεί να ασκεί τη δημοσιογραφία ή όχι... ένα από τα tags αυτού του άρθρου είναι «africa»!!! Ενδεικτικό για το που ανήκουν τέτοια διλήματα με τα οποία οι ΠΑΣΟΚοι και ο Τατούλης μας απασχόλησαν για μήνες...
Μπορεί να έχει γίνει αναφορά και σε κάποιο άλλο blog και να μην το βρήκα... sorry